Janni Hussin ja Joel Harkimon omakotitalo valmistui: "Eka yö Sipoossa"

Janni Hussi saapui tyrmäävänä Emma-gaalaan – paljasti yllättävän asian asustaan 2:56
Janni Hussi tunnetaan uransa lisäksi huumorista ja tyylitajusta. Tällaisessa asussa hän saapui Emma-gaalaan!

Pariskunta kilisteli uuden kotinsa kunniaksi.

Yrittäjäpariskunta Janni Hussi ja Joel Harkimo ovat saaneet omakotitalonsa rakennusprojektin valmiiksi. He kertoivat ilouutisestaan Instagramissa julkaisussa, jossa kilistelivät kuohuvaa.

– Muuttolupa kouraan tänään! Voi härreguud, mikä homma tässä on ollut pienellä noidannuolella pakata ja purkaa tavaroita koko viime viikko. Tääl sitä nyt ollaan. Meidän oma koti, Hussi kirjoittaa Instagramissa.

Sipoossa sijaitseva omakotitalo sijaitsee Harkimon isän Hjallis Harkimon talon läheisyydessä meren rannalla. Julkaisun perusteella uunituore koti on varustettu suurilla ikkunoilla sekä tavallista suuremmalla huonekorkeudella.

– Meidän talo on vihdoin valmis. Mä oon odottanut tätä päivää kaks vuotta! Eka yö Sipoossa, Harkimo iloitsee Instagramissa.

Harkimo kertoi MTV Uutisille keväällä, että taloprojekti ei aiheuttanut juurikaan närää pariskunnan välille. 

– Kaikki on mennyt todella hyvin ja emme malta odottaa, että pääsemme muuttamaan. Talossa on tiettyjä juttuja, joita Janni haluaa ja joita minä haluan. Sen pitää olla meidän molempien unelmien koti. Emme ole saaneet mitään suuria konflikteja aikaiseksi, Harkimo paljasti.

Samalla Hussi kertoi, että erityisesti talon spa-osastoon on panostettu.

Hussilla on edessään kiireinen syksy, sillä hän on yksi tuoreen Big Brother -kauden juontajista. 

Lue myös:

    Uusimmat