Janni Hussi ja Joel Harkimo paljastavat, miksi parin kesähäät siirtyvät: "Tärkeintä meille molemmille on se, että..."

Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhteneväisistä asuistaan Urheilugaalassa 4:09
Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhteneväisistä asuistaan Urheilugaalassa.

Pariskunnan oli tarkoitus tanssia häitä tulevana kesänä. 

Yrittäjäpariskunta Janni Hussi ja Joel Harkimo myöntävät, etteivät hääsuunnittelut ole edenneet alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Vuodesta 2018 yhtä pitäneen Hussin ja Harkimon oli tarkoitus avioitua ensi kesänä. 

Hussi mainitsi hiljattain radio Suomipopin lähetyksessä, että hääkutsut olisi jo mahdollisesti postitettu. Näin ei kuitenkaan ole.

– Tarkoitin, että olemme varoitelleet vain lähimpiämme, että jossain vaiheessa hääkutsut saattaisivat ilmestyä. Hääpäivää ei kuitenkaan olla vielä lyöty lukkoon, Hussi kertoo MTV Uutisille EHO Hieronta -yrityksen pressipäivässä.

Pariskunnan mukaan häät siirtyvät erityisesti talonrakennuksen ja työkiireiden vuoksi.

– Emme halua mennä naimisiin kiireessä tai vain nopeasti jossakin välissä. Mielummin katsomme ajan, kun saamme nauttia häistä rauhassa, Harkimo kertoo.

– Tärkeintä meille molemmille on se, että perhe ja lähimmät ystävät ovat paikalla. Häämme ovat varmaan kombo suomenruotsalaisista ja kouvalalaisista häistä, hän lisää nauraen.

Hussin mukaan häästressiä ei ole kuitenkaan pääsyyt syntymään. 

– Olen ollut ehkä vähän liiankin lungisti, kun meillä ei ole edes hääpaikkaa, Hussi nauraa.

Hussi ja Harkimo rakennuttavat parhaillaan myös omakotitaloa Sipooseen, Harkimon isän Hjallis Harkimon talon läheisyyteen. 

– Vielä on hommaa jäljellä. Olemme aika kauan suunnitelleet taloa, joten siinä mielessä olemme kokonaisprojektissa loppusuoralla. Kaikki on mennyt todella hyvin ja emme malta odottaa, että pääsemme muuttamaan, Harkimo iloitsee.

Hussin mukaan pariskunta on välttynyt suurilta riidoilta, jonka lisäksi heillä on ollut hyvin samanlainen tyylimaku rakennus- ja sisustusvalintojen suhteen. 

Harkimon mukaan parin tulevassa kodissa on pieniä yksityiskohtia, joihin molemmat ovat tasapuolisesti vaikuttaneet.

– On tiettyjä juttuja, joita Janni haluaa ja joita minä haluan. Sen pitää olla meidän molempien unelmien koti. Emme ole saaneet mitään suuria konflikteja aikaiseksi. 


Lue myös:

    Uusimmat