Unelmatyössään oleva Janni Hussi on pakottanut itseään myös pysähtymään – rentoutuu nyt tavalla, joka tuntui ennen tylsältä

Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhteneväisistä asuistaan Urheilugaalassa 4:09
Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhteneväisistä gaala-asuistaan.

Janni Hussi kertoo olleensa suorittajaluonne, joka on oppinut pikkuhiljaa armollisuutta itseään kohtaan. 

Fitnessurheilijana aikoinaan julkisuuteen noussut, nykyisin media-alalla vaikuttava yrittäjä Janni Hussi teki haaveistaan totta, kun hän pääsi juontaksi Radio Suomipopille. Hänen roolinsa oli alkuun viikonloppujuontaja, mutta hetki sitten hän pääsi mukaan suositun aamuohjelma Aamulypsyn remmiin. Hussi on pestistään kiitollinen. 

– Vieläkin joutuu nipistämään itseään, ettei herää mistään rinnakkaistodellisuudesta. On todella häkeltynyt olo, että ihmiset ovat luottaneet tekemiseeni, Hussi toteaa Yvette x Pernilla Böckerman vaatemalliston lanseeraustilaisuudessa, jossa hän oli juontajana. 

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Hussi on kertonut aiemmin julkisuudessa siitä, kuinka on jo pidempään halunnut radiotoimittajaksi ja kertoikin hakeneensa "hattu kourassa töitä" alalta. Hussi aikookin nyt keskittyä hetkeen ja ottaa kaiken opin kollegoiltaan Jaajo Linnonmaalta ja Tuukka Ritokoskelta

– Haluan ottaa kaiken irti, mitä saan tästä hetkestä. On hienoa, että ihmiset ovat luottaneet tekemiseeni, varsinkin, kun itselleni tämä on todella iso ja tärkeä juttu. 

Kolmikon dynamiikka on toiminut hyvin. 

– Jaajo ja Tuukka ovat aivan ihania. Pidän urheilusta ja olen sellainen "ei kaikki ole niin justiinsa" -tyyppi. Ei ole myöskään minkään sortin kilpailuasetelmaa, sillä Anni (Hautala) jota tuuraan on ystäväni. Olemme tutustuneet vuosia sitten Tuija Pehkosen kautta ja meillä on ollut jotain yhteisiä bisneksiäkin. 

Hussi on myös pakottanut itseään hieman pysähtymään.

– Juontokeikkoja rakastan niin paljon, etten voi jättää niitä välistä. Nykyisin kuitenkin nukkumaanmenoaikani on yhdeksän aikaan illalla ja herätys puoli viisi, niin päiville ei voi liikaa ottaa töitä. On vain myönnettävä, ettei ole kone ja palautumista tarvitsee. En haluaisi joutua kokemaan tätä kantapään kautta. 

Hussi kertoo, että nykyisin hänen rentoutumistapansa ovat muuttuneet. Yksi keino rauhoittumiseen on kirjan lukeminen. 

– Rehellisesti harmittaa, kun en pysty liikkumaan niin kuin haluaisin. Saattaa mennä viikkokin, etten tee mitään. Työmatkat kävelen, mutta muu liikunta jää tekemättä. 

Hussi ja hänen avopuolisonsa Joel Harkimo viettävät vapaa-aikaa myös paljon mökillä, jossa he rentoutuvat saunan ja uimisen merkeissä. 

– Silloin kun suoritin kovempaa, niin mökkeily tuntui monesti tylsältä. Nykyään rakastan sitä. 

Pariskunta vietti tovi sitten parisuhteensa kaksivuotispäivää. 

– Vietimme päivän niin, että katsoin, kun Jolle pelasi golfia. Se oli oikea rakkaudenosoitus, sillä vihaan golfia. Olen itse käynyt kursseja ja yrittänyt, mutta en vaan yksinkertaisesti opi sitä. Sen jälkeen söimme mökillä, Jolle Batman-paita päällä, minä makkarakuvioisessa paidassani, Hussi naurahtaa. 

Hussi kertoo, että parisuhde on opettanut hänelle paljon asioita. 

– Olen oppinut tietynlaista pehmeyttä ja herkkyyttä, Hussi toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat