Janni Hussi vertaa Pippa Laukkaa, 50, maailmankuuluun latinokaunottareen – hyvinvointilääkäri innostui: "Voinko lisätä käyntikorttiini?"

Suomalaiset lihovat - ja se näkyy etenkin työikäisten vyötäröillä 7:20
Pippa Laukka oli vieraana Huomenta Suomessa - katso haastattelu.

Moni hyvinvointilääkärin seuraaja on samaa mieltä Janni Hussin kanssa. 

Olet mitä syöt -ohjelmassa julkkisten elämäntapoja kuntoon laittava hyvinvointilääkäri Pippa Laukka kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään siitä, kuinka häneltä kysyttiin kesken työpäivän nimikirjoitusta. 

– Tänään hoidin potilaita Kouvolassa. Ehkä ekan kerran ikinä potilas hivutti vastaanoton päätteeksi tyhjän paperin pöydän reunalle. Jos isännälle nimmarin saisi sinulta, potilas pyysi puolison puolesta. Mikäs siinä, Laukka kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Laukka kertoo kirjoituksensa yhteydessä myös siitä, kuinka Radio Suomipopilla juontanut Janni Hussi oli todennut, että Laukka on Suomen oma Jennifer Lopez. Kaksikko on lähes samanikäisiä, Laukka 50 vuotta ja Lopez 51-vuotias. Molemmat ovat teräksisessä kunnossa. 

– PS. Kiitos Janni Hussi, Jaajo Linnonmaa ja Tuukka Ritokoski mun ikäspekulaatioista ja makeimmista nauruista. Janni sanoi ohjelmassa, että oon Suomen J-Lo. Voinko lisätä käyntikorttiini, Laukka kirjoittaa.

Laukan osa seuraajista on yhtä mieltä Hussin kommentin kanssa. 

– Olet kyllä Suomen oma JLO, somessa kirjoitetaan. 

– No kyllä teissä jotain samaa on. 

– Oot kyllä Suomen J-lo!

Lue myös:

    Uusimmat