Janne Kataja paljastaa, kuka Masked Singer -laulaja on ollut kaikkein suurin yllätys: "Hän on hyvä ystäväni, enkä tajunnut"

2:03
Muistatko edellisen Masked Singer Suomi -kauden voittajan? Katso jännittävä paljastushetki!

Janne Kataja kertoo, kuka Masked Singer -osallistuja löi hänet ällikällä.

Syksylle on luvassa jälleen kutkuttavia arvuutteluhetkiä, kun rakastettu Masked Singer Suomi -ohjelma palaa syyskuussa uuden tuotantokauden voimin.

Ohjelman neljännellä tuotantokaudella nähdään 12 naamioitunutta laulajaa, joiden henkilöllisyyksiä ovat tuttuun tapaan arvuuttelemassa etsijät Maria Veitola, Jenni KokanderChristoffer Strandberg ja Janne Kataja.

Kataja kuvailee MTV Uutisille Masked Singerin olevan ohjelma, josta sekä tekijöiden että katsojien on vilpittömästi helppoa pitää. 

– Se on hauska ohjelma, koska niitä hahmoja on niin paljon, että kun alan katsoa sitä kotona lasten kanssa, niin minun ei tarvitse edes valehdella kun en enää muista, ketä sieltä tulee, hän sanoo.

– Pelaamme kotona samaa peliä, ja veikkailen aina eri henkilöitä kuin paikan päällä, hän jatkaa ja lisää, että laulajien ääni on paikan päällä liveäänentoiston avulla täysin erilainen kuin televisiossa esitettynä.

Katajan mukaan onnistunut Masked Singer -esitys on sellainen, joka liikuttaa jollakin tavalla.

– Joko saa sinulle sen vau-efektin tai se koskettaa tai hauskuuttaa, hän sanoo.

Katajan mielestä kautta aikojen mieleenpainuvin Masked Singer -esiintyjä oli toisella tuotantokaudella esiintynyt imitaattori Jarkko Tamminen. Tamminen esiintyi ohjelmassa hahmollaan Hiirulainen ja sijoittui kilpailussa toiselle sijalle.

– Hän on hyvä ystäväni, enkä tajunnut, että hän oli tämä hahmo. Luulimme, että siellä on joku nainen. Hän huijasi hyvin, Kataja sanoo.

Alla olevalla videolla Hiirulainen esittää Billie Eilishin Bad guy -kappaleen.

4:28

Masked Singer Suomi alkaa syyskuussa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja