Jäikö Teknavin jakso näkemättä? Markku Alénin Subaru-muistoja ja testissä BMW X1

Teknavin tv-ohjelman 10. tuotantokauden viidennen jakson ensiesitys oli MTV3-kanavalla keskiviikkona 21.10. klo 22.40. Jos missasit jakson, niin ei hätää. Jakson voi katsoa Katsomo-palvelusta. Suora linkki lähetykseen löytyy tästä.

Vitosjaksossa selvitetään, miten älypuhelimen akunkestoa voi parantaa. Lisäksi luvassa tietoa langattomasta latauksesta ja kätevistä lisäakuista.

Testikuljettaja Risto Virtasen testissä puolestaan on Bemarin täysin uusi pikkumaasturi X1. Tutustu tähän uuteen etuvetopohjaiseen Bemariin tarkemmin tästä.

Tutustumme myös Kalle Palanderin autoilutottumuksiin, ja käymme ajelulla alppilegendan uudenkarhealla AMG-Mersulla. Lue Teknavin koeajo pikku-AMG:stä: tästä.

Vauhtikaksikkomme seikkailut jatkuvat Lapissa Subarun ratissa. Tällä kertaa kokeillaan WRX STI:n hiekkaominaisuuksia ja muistellaan Markun aktiiviuran päättänyttä kolaria.

Katsomo-palvelun lisäksi Teknavin jaksoista on tarjolla myös tv-uusintoja, jotka tulevat MTV3:lta sunnuntaina 25.10. kello 14.55 sekä Subilta tiistaina 27.10. kello 1.40.

Lue myös:

    Uusimmat