Jackrussellinterrieri Macho juoksi kunnarin ennätysvauhdilla Los Angelesissa – katso vauhdikas suoritus!

Viikon tärkein video: Jackrussellinterrieri Macho juoksi kunnarin ennätysvauhdilla Los Angelesissa 0:45
Tällainen oli Machon ennätyksiä rikkova juoksu.

Ilmapalloihin intohimoisesti suhtautuva terhakka Macho on virallisesti uusi maailmanennätyksen haltija nopeimpana kunnarin juosseena koirana.

Jackrussellinterrieri Machon urotyöstä baseballjoukkue Los Angeles Dodgersin kotistadionilla Dodger Stadiumilla uutisoi muun muassa CNN ja Los Angeles Daily News. Terhakka terrieri juoksi baseballstadionilla kunnarin, eli kiersi kaikki pelikentän pesät ennätystahtiin 24. syyskuuta.

Aikaa koko kentän kiertämiselle koiralla meni vain 21,06 sekuntia, jonka myös Guinnessin ennätystenkirja kirjasi maailman nopeimmaksi koiran suorittamaksi kunnarijuoksuksi.  

– En nukkunut edellisenä yönä lainkaan, olin niin hermona, Machon omistaja Lori Signs kertoo Los Angeles Daily Newsille.

Guinnessin ennätystenkirja lennätti maan halki New Yorkista virallisen valvojan varta vasten Machon historiallista suoritusta seuraamaan.  

– Loppupeleissä se on kuitenkin koira. Kentällä olisi voinut olla lentelevä pulu, myyrä tai puusta putoava lehti. Pidätimme kaikki hengitystä, Signs kuvailee tunnelmaa ennätysjuoksun aikana.

Katso Machon suoritus yllä olevalta videolta!

Ilmapallot ratkaisevassa roolissa

Signs on opettanut viimeiset kaksi vuotta Machoa kunniajuoksuissa. Avaintekijöinä toimivat jokaiselle pesälle asetetut pienet ilmapallot. Jotta maailmanennätysjuoksu hyväksyttäisiin virallisesti Machon täytyi koskettaa jokaista pesää merkkaavaa vaaleaa laattaa. Ilmapallot ovat Machon suurin rakkauden – tai vihan – kohde. Signs ei ole varma kummasta on kyse, mutta Macho rakastaa ilmapallojen poksauttelua.

– Se oli täydellinen, olen niin ylpeä, Sign kehuu koiraansa.

Edellinen vastaava ennätysjuoksu oli 24 sekuntia. Macho päihitti vanhan ennätyksen vaivatta.

– Rupesin itkemään Machon päästyä maaliin. Kaikki tunteet pyyhkäisivät ylitseni, Signs muistelee.

Palauduttuaan hurjasta juoksusta Macholle tarjoiltiin kotona ensiluokkaista naudan kylkipalaa, jonka Signs arveli olevan Machosta herkullista, mutta ilmapalloja vähemmän houkuttelevaa.

Lähteet: CNN ja  Los Angeles Daily News

Lue myös:

    Uusimmat