Ivanka Trump palasi koronarajoitusten höllennettyä edustamaan – The Guardian: yksi seikka presidentin tyttären tyylissä vangitsee katseet toistuvasti

Brittilehti The Guardian havaitsi, että presidentti Donald Trumpin Ivanka-tytär on edustanut kesäkuun alusta lähtien pelkästään valkoisissa vaatteissa.

Sen jälkeen, kun Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin tytär ja neuvonantaja Ivanka Trump palasi kesäkuussa virallisiin edustustehtäviinsä koronarajoitusten höllennyttyä hieman, kiinnitti yksi asia Ivankan pukeutumisessa brittilehti The Guardianin muotitoimittajan huomion.

Lehti kirjoittaa nyt, että kuluneen lähes kahden kuukauden aikana Ivanka on nimittäin pukeutunut virallisissa tehtävissään pelkästään valkoiseen.

Ivanka on kuvattu kesäkuun jälkeen valkoiseen pukeutuneena niin jakamassa ruokalaatikoita apua tarvitseville perheille Washingtonissa kuin lentämässä Air Force Onessa tai jopa mainostamassa papuja Instagramissa sen jälkeen, kun papufirman toimitusjohtaja oli kehunut Yhdysvaltain "olevan siunattu", kun maalla on Donald Trumpin kaltainen johtaja.

Lehdessä tulkitaan, että Ivanka on esimerkiksi kokoukseen valitsemalla valkoisella mekollaan tarkoittanut tukea Valkoisen talon uutta mainoskampanjaa, jonka tarkoituksena on rohkaista työttömiä tai työhönsä tyytymättömiä löytämään jotain uutta. 

Washingtonissa hän puolestaan jakoi ruokaa rennosti silittämättä jääneessä valkoisessa puserossa, minkä voi lehden mukaan tulkita myös koodiksi "olen teidän kanssanne", kun taas papumainos rimpsuisen valkea asun kera henkii täysin päinvastaista: "minulla on valtaa mainostaa näitä papuja".

Artikkelissa muistutetaan, että Ivanka on pukeutunut usein myös valkoiseen saadakseen läpi itselleen tärkeää sanomaa, eli työtä tekevien naisten asiaa ajaessaan. Koronapandemian aikana muotitoimittaja tulkitsee valkoisen kuitenkin viestivän ainoastaan yhtä asiaa: Olen puhdas.

The Guardianin toimittaja uskookin, että kyseessä on strategia. Hän näkee sen liittyvän valtaan ja etuoikeuteen, joka mahdollistaa sen, että Ivanka Trumpin kaltaisten ihmisten on mahdollisuutta liikkua väkijoukoissa tulematta likaiseksi – ja tietysti tartuttamatta koronavirusta.

Ivanka Trump on presidentti Trumpin ja tämän ex-vaimon Ivana Trumpin tytär. Ivanka ja hänen aviopuolisonsa Jared Kushner ovat olleet Trumpin tyrskyisän presidenttikauden aikana tärkeitä neuvonantajia, mikä on aiheuttanut parranpärinää Yhdysvalloissa.

Ihmetystä on herättänyt muun muassa se, että presidentin tytär on nähty toistuvasti mukana korkean tason poliittisissa tapahtumissa. Esimerkiksi viime kesänä hän osallistui G20-huippukokoukseen

Lue myös:

    Uusimmat