Ivanka Trumpin käly on täysin eri arvoihin uskova huippumalli: "Se on ollut vaikeaa"

Huippumalli Karlie Kloss kommentoi sukulaissuhdettaan Ivanka Trumpiin.

Huippumallina työskentelevällä Karlie Klossilla ja Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin tyttärellä Ivanka Trumpilla on yllättävä yhteys.

Kloss ja Ivanka kuuluvat molemmat Kushnerien sukuun. Ivanka on naimisissa Jared Kushnerin kanssa, kun taas Kloss on päätynyt avioliittoon Jaredin veljen, Joshuan kanssa.

Sekä Ivanka, että Jared työskentelevät tärkeissä rooleissa Trumpin hallinnossa. Kloss sen sijaan elää hyvin erilaista elämää mallimaailmassa ja hänen arvonsa eroavat Trumpin hallinnon edustamista arvoista melko lailla.

Kloss on tähän asti pysynyt täysin hiljaa suhteestaan Ivankaan, mutta suostui kommentoimaan aihetta lyhyesti Britannian Vogue-lehden uusimmassa numerossa.

– Se on ollut vaikeaa, mutta keskityn niihin liberaaleihin arvoihin, jotka jaamme mieheni kanssa ja joiden mukaan minut on kasvatettu ja jotka ovat johdattaneet minua läpi elämän, Kloss kommentoi.

Huippumalli on Instagram-tilillään puhunut muun muassa ilmaston ja LGBTQ-yhteisön puolesta. Lisäksi hän on kehoittanut seuraajiaan äänestämään ehdokkaita, jotka pyrkivät tekemään jotain USA:n aselainsäädännölle.

Lähde: Cosmopolitan

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja