Mainos

Ivanka Trumpin käly on täysin eri arvoihin uskova huippumalli: "Se on ollut vaikeaa"

Huippumalli Karlie Kloss kommentoi sukulaissuhdettaan Ivanka Trumpiin.

Huippumallina työskentelevällä Karlie Klossilla ja Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin tyttärellä Ivanka Trumpilla on yllättävä yhteys.

Kloss ja Ivanka kuuluvat molemmat Kushnerien sukuun. Ivanka on naimisissa Jared Kushnerin kanssa, kun taas Kloss on päätynyt avioliittoon Jaredin veljen, Joshuan kanssa.

Sekä Ivanka, että Jared työskentelevät tärkeissä rooleissa Trumpin hallinnossa. Kloss sen sijaan elää hyvin erilaista elämää mallimaailmassa ja hänen arvonsa eroavat Trumpin hallinnon edustamista arvoista melko lailla.

Kloss on tähän asti pysynyt täysin hiljaa suhteestaan Ivankaan, mutta suostui kommentoimaan aihetta lyhyesti Britannian Vogue-lehden uusimmassa numerossa.

– Se on ollut vaikeaa, mutta keskityn niihin liberaaleihin arvoihin, jotka jaamme mieheni kanssa ja joiden mukaan minut on kasvatettu ja jotka ovat johdattaneet minua läpi elämän, Kloss kommentoi.

Huippumalli on Instagram-tilillään puhunut muun muassa ilmaston ja LGBTQ-yhteisön puolesta. Lisäksi hän on kehoittanut seuraajiaan äänestämään ehdokkaita, jotka pyrkivät tekemään jotain USA:n aselainsäädännölle.

Lähde: Cosmopolitan

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja