Isänsä menettänyt Sara sai moitteet jouluvalojen takia – nyt muidenkin naapurien jouluvalot loistavat: "Rakkaus voittaa vihan"

Nimetön kirje solvasi eläkeläisparin taloa"rumilukseksi"– naapureilta ihana ele 0:47
Toinen anonyymi kirjoittaja päätti solvata eläkeläisparin taloa.

Naapuri lähetti Saralle moitteet siitä, että hänen taloaan koristivat edelleen jouluvalot. 

3. päivä helmikuuta New Yorkin Long Islandilla asuva Sara Pascucci sai naapurilta kirjeen. 

– Ota jouluvalot pois, nyt on jo helmikuu! anonyymi lähettäjä kirjoitti.

Kirjeessä ei ollut osoitetietoja. Se oli leimattu 30. tammikuuta. Abc 7 -sivuston mukaan samanlaiset terveiset olisi saanut ainakin pari muuta kotitaloutta.

Moitteet tuntuivat erityisen pahalta surun keskellä

Kirje tuntui Sarasta erityisen loukkaavalta siksi, että hänen isänsä Antohny ja tätinsä Connie olivat menehtyneet tammikuussa koronaviruksen takia. 

Sarah kertoi, että koko heidän perheensä oli saanut koronavirustartunnan joulun aikoihin. 61-vuotias Anthony joutui sairaalaan hengityskoneeseen. Hän menehtyi 15. tammikuuta.

Anthonyn 70-vuotias sisko Connie oli menehtynyt koronaviruksen aiheuttamaan tautiin noin viikkoa ennen Anthonya.

Sara ja hänen 2-vuotias poikansa olivat asuneet Anthonyn kanssa samassa asunnossa. Saran isä oli rakastanut joulua ja ripustanut jouluvalot tapansa mukaan paikalleen heti kiitospäivän jälkeen.

Kertoi kirjeestä Facebookissa

Sarah jakoi kuvan saamastaan kirjeestä paikallisessa äitien Facebook-ryhmässä. Hän kertoi, miksi kirje tuntui erityisen kipeältä. Sara toivoi, että kirjeen lähettäjäkin näkisi hän julkaisunsa.

Sarah kertoi, että hautajaisjärjestelyiden ja muiden asioiden hoitamisen lisäksi hänellä ei ollut ollut aikaa miettiä joulukoristeita.

Julkaisussaan hän toivoi, että ihmiset muistaisivat olla kilttejä toisiaan kohtaan. Koskaan ei tiedä, mitä ihmiset voivat olla käymässä läpi.

Naapurusto osoitti tukensa

Julkaisun jälkeen alkoi tapahtua. Kaikki olivat vihaisia Saran saamasta kohtelusta. Pian hänelle alkoi sataa yksityisviestejä Facebookissa. 

Naapurit alkoivat lähettää Sarahille kirjeitä, kukkia ja muita lahjoja. Eräs paikallinen aviopari toi hänelle kukkia ja kirjeen kotiovelle.

Juttu nousi myös uutisotsikoihin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisäksi perustettiin nettirahoitussivusto, jonka avulla yritetään kerätä Saralle rahaa hautajaisista ja muista järjestelyistä koituviin kustannuksiin.

Sara ilahtui kaikkein eniten siitä, että monet naapurit alkoivat laittaa jouluvaloja takaisin paikalleen osoittaakseen hänelle tukensa. Niin hänestä ei tuntuisi yksinäiseltä joulukoristeidensa kanssa.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kannustus lämmitti sydäntä

Sara ilahtui kovasti saamastaan tuesta ja kannustuksesta. Niinpä hän on oikeastaan iloinen, että sai tuon ilkeän kirjeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Rakkaus voittaa vihan. Haluan kiittää kaikkia tuesta ja rakkaudesta. Ja haluan myös kiittää tuon kirjeen lähettäjä siitä, että hänen ansiostaan sain osakseni paljon tukea, kun sitä tarvitsen, hän kirjoitti Facebookiin.

Bethpagen naapurustossa suunnitellaan valotempausta ystävänpäiväksi kaikkien niiden muistoksi, jotka ovat menehtyneet koronaviruksen takia.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat