Morsian yllätti pienen poikapuolensa kesken hääjuhlan – liikuttunut reaktio ikuistettiin valokuviin

Upea ele! Hääpari lahjoitti juhliensa ruoat turvakotiin 1:27
Videolla kerrotaan erään hääparin upeasta eleestä!

Morsian antoi häissä sormuksensa poikapuolelleen, jotta tämä tuntisi itsensä tärkeäksi 

Yhdysvaltalainen Rebekah oli menossa naimisiin kihlattunsa Tylerin kanssa. Koko kihlauksen ajan Tylerin poika Jude oli kysellyt, saisiko hänkin sormuksen. 

Rebekah tahtoi, että Jude kokisi olonsa yhtä tärkeäksi kuin morsiusparikin.

– Tiesin tarkalleen, mitä minun pitäisi tehdä.

Niinpä ennen kesäkuussa vietettyjä häitä hän tilasi nettikaupasta pienen ruusukullatun sormuksen. Se näytti samalta kuin heidän sormuksensa, mutta Juden sormukseen oli kaiverrettu hääpäivän lisäksi sanat ”Forever Family”, vapaasti suomennettuna ”ikuisesti yhtä perhettä”.

Oma hetki pojalle

Rebekah päätti antaa sormuksen Judelle ennen kuin hänet ja Tyler vihittäisiin. Hän tahtoi, että poika ja hän saisivat pienen erityisen hetken hääjuhlan keskellä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa sen täältä.

Kun pariskunnasta otettiin first look -kuvia, Rebekah ojensi Judelle sormuksen. Tyler oli peittänyt poikansa silmät ja häävalokuvaajana toiminut Ashah Smith ikuisti kuviin hetken, jolloin Jude tajuaa, että hänkin saa sormuksen. Kuvat julkaistiin sekä Ashahin Facebook-sivulla että Rebekahin Instagramissa.

– Heti kun hän oli nähnyt minut ensimmäinen kerran hääpuvussani, kerroin, mitä olin hankkinut hänelle ja hän oli niin innoissaan saadessaan samanlaisen sormuksen kuin isänsä ja minä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

– Hän esitteli sormusta innoissaan kaikille! Sen jälkeen hän on tosin hukannut sen kahdesti ja kerran se jäi tiellä auton alle. Tämä on vanhemmuutta, eikö! Rebekah kirjoitti Instagramissa kuvan oheen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Innolla kohti tulevaa

Rebekah kertoo Instagramissa, että äitipuoleksi ryhtyminen oli on ollut yksi hänen elämänsä haastavimmista asioista. 

– Näissä kuvissa näkyvät meidän parhaat hetkemme yhdessä perheenä, mutta todellisuudessa elämämme on sotkuisempaa, stressaavaampaa ja opimme koko ajan uutta, etenkin minä.

– Vaikka tämä on ollut raskasta, olen äärettömän kiitollinen, kun saan olla yhdessä näiden elämäni miesten kanssa. Odotan innolla kaikkia tulevia yhteisiä vuosiamme!

Lue myös:

    Uusimmat