Taapero heräsi aamuyöllä, vauvamonitori paljasti jotain hyvin suloista – 10-vuotiaan toiminta ihastuttaa: "Itkin niin paljon tätä katsoessani"

Lapsi auttoi autistista poikaa – videosta nettihitti 1:44
Katso myös: Luokkatoveri lohdutti itkevää autistista poikaa ensimmäisenä koulupäivänä.

Amerikkalaisäidin sydän oli sulaa ihastuksesta, kun hän seurasi vauvamonitorin avulla 10-vuotiaan poikansa toimintaa.

Ohiolainen kuuden lapsen äiti, Gloria McIntosh, kertoo aina lapsilleen, että ihmisen todellisen luonteen näkee siitä, mitä ihminen tekee, kun kukaan ei ole katsomassa. Siksi äiti olikin niin liikuttunut, kun hänen 10-vuotias Mason-poikansa heräsi keskellä yötä lohduttamaan 1,5-vuotiasta Greyson-veljeään, kertoo Today.

Mason itse uskoi isänsä ja äitinsä nukkuvan, mutta taaperon yölliseen meuhkaamisen heränneet vanhemmat katsoivatkin isoveljen toimintaa makuuhuoneensa vauvamonitorin kautta.

– Hymyilin koko ajan. Hänen rakkautensa Greysonia kohtaan on sanoinkuvaamatonta. En voi edes kunnolla selittää sitä, Gloria, 36, kertoi Today-sivustolle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Halusi äitinsä saavan lepoa

Joulukuun lopulla Glorian TikTok-tilillä julkaistua vauvamonitoritallennetta on katsottu jo 21,5 miljoonaa kertaa. Videolla näkyy, kuinka nelosluokkalainen Mason halaa aamuyöllä herännyttä Greysonia ja nostaa tämän pois pinnasängystään.

Isoveli viihdyttää lasta leluilla, pyyhkii tämän nenää ja lukee tälle satua ennen kuin asettaa taaperon takaisin sänkyynsä. Pian Mason kiipeää sänkyyn pikkuveljen kaveriksi.

Viihdytti pikkuveljeään yli puolen tunnin ajan

Kun äidille kävi selväksi, ettei Greyson ollut käymässä uudestaan unille, tämä meni lastenhuoneeseen vapauttamaan Masonin vastuusta.

– Kysyin häneltä, miksei hän tullut ja hakenut minua alun alkaenkin. Hän vain totesi, että "sinulla oli raskas päivä, ja halusin, että saat levättyä", ylpeä äiti kertoo.

Kaiken kaikkiaan Mason viihdytti pikkuveljään yli puolen tunnin ajan. Äidin mukaan isoveli on luonnollinen holhooja.

– Olen varma, että Mason oli väsynyt ja kärttyinen. Hänet herätettiin kolmelta aamulla. Mutta se, miten näitte hänen kohtelevan veljeään, on sitä, mitä hän on. Hän ottaa vastuuta, äiti hehkuttaa.

Video herätti ihastusta

Video keräsi miljoonia silmäpareja, eivätkä kaikki selvinneet sen katselusta kuivin silmin. Myös äidin kasvatustaidot keräsivät runsaasti kehuja.

– Itkin niin paljon tätä katsoessani, voi luoja, tunnusti eräs kommentoija TikTokissa.

– Sanokaa minulle, etten ole ainoa, joka itki, pyysi toinen. 

– Teit mahtavaa työtä kasvattaessasi häntä, kehui yksi kommentoijista.

– Itken, myönsi myös yksi videota katsonut.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat