Mainos

Isän ristiriitainen hetki: Sai syliin lapsensa, menetti samalla puolisonsa

Yllättäen puolisonsa menettänyt mies kertoo lasten pitävän hänet kiinni elämässä. Äidin henki elää nyt lapsissa. 

Samalla, kun Jean Luc Montou julkaisi Facebookissa ilouutisen hänen poikansa Julianin syntymästä, hän joutui kertomaan myös suru-uutisen. Hänen puolisonsa ja lastensa äiti Sarah, 29, oli menehtynyt vain 24 tuntia synnytyksen jälkeen.

Äärimmäisen surullisen tapauksesta tekee se, että Sarahin kuolemaa ei osattu ennustaa. Hän oli täysin terve koko raskausajan. Hyvästä terveydentilasta huolimatta odottavalle äidille oli kuitenkin kehittynyt raskausaikana keuhkoveritulppa, joka koitui lopulta hänen kohtalokseen. Mitään ei ollut tehtävissä.

Vaikka hetki oli surullinen, Montou kuvailee puolisonsa kanssa viettämiään viimeisiä yhteisiä tunteja erittäin onnellisiksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Viimeiset 24 tuntia hänen kanssaan olivat koko elämämme onnellisimmat. En tiedä miksi, mutta en ole koskaan ennen kokenut sellaista onnea. Rakastin tätä naista enemmän kuin mitään, ja hän kuoli edessäni samalla, kun pitelin poikaamme sylissä, Montou kertoo puolisonsa viimeisistä hetkistä.

"En ollut koskaan nähnyt häntä yhtä vahvana"

Puolisonsa traagisesta kuolemasta huolimatta kahden lapsen isä on päättänyt jatkaa sosiaalisen median päivittämistä. Hän kertoo julkaisevansa iloisia kuvia kahdesta lapsestaan, sillä heidän ansiostaan hän jaksaa nousta aamuisin sängystä. Lapset ja heissä elävä muisto Sarahista auttavat isää jaksamaan päivä kerrallaan.

– En ollut koskaan nähnyt häntä yhtä vahvana, niin luottavaisena ja niin iloisena, kun hän sai pidellä vastasyntynyttä poikaansa. Samalla, kun kaipaan häntä valtavasti, haluan kunnioittaa hänen muistoaan kasvattamalla Julianista parhaimman miehen mihin pystyn, mutta se tulee olemaan rankkaa hänen äkillisen menetyksensä vuoksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sarah haudattiin isänsä viereen toukokuun 16. päivä. Montou kertoo tuntevansa avuttomuutta ilman puolisoaan. Maailma on paljon synkempi paikka ilman Sarahia, mies toteaa.

Lähde: WomansDay

***

6:35

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.