Isän järkytys: Oli surrut menehtynyttä tytärtään 30 vuotta väärällä haudalla

Hautausmaalla tapahtuneen virheen vuoksi 30 vuotta sitten haudattu vauva ei ollutkaan siellä, missä isä oli surrut vuosikaudet, kertovat BBC ja Mirror.

Katso yllä olevalta videolta, millaista on lemmikkien hautausmaalla.

Englantilaisen George Saltin ensimmäinen tytär Victoria kuoli vain kaksi päivää syntymänsä jälkeen heinäkuussa vuonna 1988. Vauva haudattiin hautausmaalle Manchesteriin.

Isä vieraili tyttärensä haudalla joka vuosi kaksi kertaa, ja oli istuttanut siihen kasveja saadakseen paikan näyttämään kauniilta.

Tänä vuonna kävi kuitenkin ilmi, että Salt oli surrut tytärtään 30 vuotta väärällä haudalla, sillä hautakivi oli asetettu jo 1980-luvulla väärään paikkaan. Siihen ei ollut haudattu ketään.

Asia kävi ilmi, kun Salt meni käymään jälleen joukkohaudalla, johon oli pitänyt haudata Victorian lisäksi 16 muuta, ja hautakivi ei enää ollutkaan paikallaan.

– Katsoin alas ja olin täysin ällikällä lyöty. Ajattelin, että mihin hautakivi oli viety, Salt kertoo BBC:lle.

"Tunsin itseni petetyksi"

Manchesterin hautausmaan työntekijät olivat tajunneet hautakiven väärän sijoituspaikan tutkiessaan vanhoja hautaustietoja ja siirtäneet kiven oikeaan paikkaan.

– Minulle ei vain kerrottu. Tunsin itseni petetyksi. Kun menet haudalle, istut ja puhut ja kerrot huolesi – puhut maapalalle, jossa hän ei ole, Salt sanoo.

Manchesterin kaupunki on pahoitellut tapahtunutta ja Saltin kokemaa mielipahaa.

Ei ole selvillä, miksi kivi alun perin oli laitettu väärään paikkaan 30 vuotta sitten.

Lähteet: BBCMirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja