Isabella, 20, aikoo hurmata rakkauden saarella energisellä ja iloisella luonteellaan – tämä piirre miehessä saisi hänet kääntymään kannoillaan

Isabella, 20, Vantaa 0:44
Millaista kumppania Isabella etsii? Katso esittely

Isabella on yksi Love Island Suomi -ohjelman uuden kauden sinkuista.

Love Island Suomi -ohjelman neljäs kausi käynnistyy MTV Katsomossa maanantaina 5. kesäkuuta. Jaksoja ilmestyy kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin.

Yksi tulevan kauden rakkaudennälkäisistä sinkuista on Isabella, 20. Vantaalla asuva Isabella on opiskelija, ja hän harrastaa tennistä sekä kuntosalilla treenaamista. 

Luonteeltaan Isabella on positiivinen, energinen ja heittäytyvä persoona, joka on valmis lähtemään mukaan erilaisiin hullutuksiin.

– Tykkään elää hetkessä. En hirveästi stressaile asioita etukäteen, hän valottaa.

Isabella on viettänyt sinkkuelämää noin kahden vuoden ajan. Taustalla hänellä on yksi vakavampi suhde, jonka lisäksi hän kertoo deittailleensa.

Isabella etsii rinnalleen hupsua ja hauskaa kumppania, jonka kanssa tunnelma ei mene liian vakavaksi. Hän toivoo myös, että hänen tulevaisuuden kumppaninsa olisi Isabellan tapaan extempore-henkinen ihminen.

– Myös urheilu on iso juttu itselleni ja viihdyn sen parissa paljon. Jos toisella ei olisi ollenkaan urheilutaustaa, niin olisi hankalaa löytää yhteisiä mielenkiinnonkohteita, hän sanoo.

Ulkonäöllisesti Isabellaa taas viehättävät pidemmät ja tummapiirteiset miehet.

Sen sijaan Isabellalle ehdoton no go olisi kumppanin huono hygienia ja se, ettei mies olisi kiinnostunut omasta hyvinvoinnistaan.

Isabella uskoo, että hän pystyy hurmaamaan itseään kiinnostavan ihmisen olemalla oma, iloinen ja pirteä itsensä.

– Yleensä hurmaan sillä, että olen puhelias, iloinen ja kiinnostunut toisten asioista. Se on asia, jolla pärjään pitkälle deittijutuissa.

Isabella ei ole liiemmin miettinyt etukäteen Love Island Suomi -ohjelman kylkiäisenä tulevaa näkyvyyttä. Hän kuitenkin toteaa olleensa aina tietyllä tavalla iso persoona ja usein esillä, jonka vuoksi hän uskoo, ettei formaatin mukana tuleva julkisuus olisi hänelle iso juttu.

– Vaikea sanoa, miten itse reagoi siihen. Mutta ainakin olen ihan positiivisilla fiiliksillä siitä. Olen puhelias ja muut ehkä kiinnittävät minuun sen takia huomiota, niin voi olla, ettei se ole niin iso juttu minulle, hän pohtii.

Entä olisiko Isabella valmis rakastumaan Love Islandilla, mikäli oikea ihminen osuu kohdalle?

– Siis ehdottomasti. Aivan ehdottomasti. Nyt on kaikki pelissä! hän kertoo.

Love Island Suomi -sinkut julki – toimittaja kertoo, millaisia rakkauden saarelle astuvat tähdet ovat 4:44
Love Island Suomi -sinkut julki – toimittaja kertoo, millaisia rakkauden saarelle astuvat tähdet ovat

Love Island Suomi alkaa maanantaina 5. kesäkuuta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat