Veronica Verho tekee paljastuksen tulevasta Love Island -kaudesta: "Siellä on monta, ketkä menisivät yhteen"

Veronica Verho kertoo, mitä odottaa tulevalta Love Island -kaudelta. 3:12
Katso videolta, mitä Veronica Verho odottaa tulevalta Love Island Suomi -kaudelta.

Veronica Verho on päässyt jo näkemään tulevan Love Island -kauden sinkut ja paljastaa, että hänen mielestään joukossa on monta potentiaalista paria.

Love Island Suomi tekee kesäkuussa paluun, kun ohjelman neljäs tuotantokausi pyörähtää käyntiin MTV Katsomossa maanantaina 5. kesäkuuta. Jaksoja ilmestyy kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin.

Ohjelmaa juontaa tuttuun tapaan Veronica Verho. MTV Uutiset haastatteli Veronica Verhoa Love Island Suomi -sarjan lehdistötilaisuudessa.

– Tällä kaudella on aivan uudet sinkut ja aivan uusi villa. Minusta tuntuu, että tullaan saamaan enemmän rakkautta kuin koskaan, Verho kuvailee tulevaa kautta.

Verho kertoo fiilistelevänsä vanhoja kausia ennen uutta kautta ja etenkin kun viime vuoden voittajat Salli ja Eeli ovat edelleenkin yhdessä. Verho toivoo, että tältä kaudella saadaan myös kokea samanlaista rakkauden huumaa.

Ohjelman mieleenpainuvimmaksi hetkeksi Verho kuvailee Sallin ja Eelin rakkaustarinan, kun he löysivät toisensa. Verho muistelee myös viime kauden dramaattista lähtöä, kun Rosa halusi itse lähteä silloin rakkaudensaarelta. 

Verho kertoo nähneensä kuvaukset uusista saarelaisista.

– Ja nyt kun olen itse jo nähnyt tälläiset pienet kuvaukset näistä uusista saarelaisista. Olen vähän jo parittanut heitä, vaikka he eivät ole vielä edes nähneet toisiaan. Siellä on todella monta, ketkä menisivät mielestäni yhteen toistensa kanssa, Verho kertoo.

– Upeinta Love Islandissa on se, kuinka nopeasti suhteet syvenevät. Kuinka nopeasti yhdessä viikossa he pystyvät etenemään suhteessa. Ja, että me päästään todistamaan sitä heidän kanssaan.

Katso videolta, mitä Veronica Verho odottaa tulevalta Love Island Suomi -kaudelta.

Love Island Suomi alkaa maanantaina 5. kesäkuuta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat