Näin Love Island Suomen voittajapari Sallin ja Eelin elämä muuttui ohjelman myötä – tällaiset vinkit he antavat tulevan kauden sinkuille

Salli ja Eeli rakastuivat Love Islandilla – näin he muistelevat kokemusta ohjelmassa: "Ei osannut arvata, että käy näin hyvin" 9:44
Salli ja Eeli vierailivat Huomenta Suomen haastattelussa sunnuntaina – tällaisia kumppaneita he ovat toisilleen

Salli ja Eeli kertaavat Love Island -kokemusta MTV Uutisten haastattelussa.

Love Island Suomi tekee kesäkuussa paluun, kun ohjelman neljäs tuotantokausi pyörähtää käyntiin MTV Katsomossa maanantaina 5. kesäkuuta. Edelliskauden voittajiksi kruunattiin katsojaäänten perusteella  Salli ja Eeli.

Salli ja Eeli kuvailevat rakkauden saarelle ensimmäistä kertaa astelemisen olleen valtavan jännittävä kokemus.

– Mutta toisaalta minulla oli sellainen olo, että tämä ei ole totta, vaan unta. Olin katsonut tätä ohjelmaa telkkarista, ja yhtäkkiä näenkin kaikki ne samat paikat, Love Islandin värit ja kuosit ja muut. Se tuntui unelta, Salli kertaa MTV Uutisille.

Eeli muistaa yrittäneensä piilottaa jännitystään ikään kuin kuoren tai roolin alle.

– Se varmaan näkyi, että oli hirveä kuori ja esitys päällä. Olin ihan erilainen kuin mitä oikeasti olen, Eeli muistelee saapumistaan saarelle.

Myös Eeli allekirjoittaa Sallin mainitseman, matkan alussa vallinneen epätodellisen tunteen. Hän kuitenkin lisää, että villalle saavuttua mielestä unohtui hyvin nopeasti ajatus siitä, että kyseessä on tv-ohjelman kuvaukset. Kokemus alkoi tuntua tv-ohjelman sijaan kesäleiriltä.

– Unohtui, että sitä edes kuvattiin. Jotenkin siinä meni niin omaan kuplaansa, että täällä me ollaan porukalla yhdessä leirillä, Salli komppaa.

Rakastavaiset muistelevat noin puolentoista vuoden takaista Love Island -matkaansa lämmöllä. He kuitenkin huomauttavat, että kaikesta ihanuudesta huolimatta kokemus oli myös omalla tavallaan raskas.

– Yhtäkkiä oletkin ilman muuta maailmaa tiettyjen ihmisten keskellä, ja tunteita käsitellään tosi paljon. Se ei ollut ainakaan minulle helppoa, koska olen ollut tyyppi, joka ei puhu hirveästi tunteistaan, Salli sanoo.

Eeli kertoo, että reissun aikana tunteet vaihtelivat laidasta laitaan. Hän sanookin oppineensa rakkauden saarella sen, miten tärkeää omista tunteista puhuminen on.

Love Island muutti sekä Sallin että Eelin elämää. He astelivat rakkauden saarelle sinkkuina ja palasivat reissulta parisuhteessa. Nykyisin kaksikko asuu yhteisessä kodissa, jossa majailee myös parin koira Taffel.

Rakkauden löytäminen olikin parin mukaan kokemuksen paras asia.

– Olemme puhuneet Eelin kanssa, että jos olisimme käyneet ulkomaailmassa treffeillä, niin se olisi varmaan jäänyt siihen yhteen kertaan. Mutta Love Islandilla jouduimme oikeasti tutustumaan kunnolla. Yhtäkkiä tajusimme, että miten voi edes käydä näin, että löytää ihmisen, joka on tosi samanlainen ja voitte elää ihanaa arkea yhdessä ja toinen tuo ihan valtavasti lisäarvoa omaan elämään, Salli ihmettelee.

– Mikä tuuri oikeasti kävi, että löysimme toisemme! Miten saattoi käydä niin, että olimme molemmat samalla kaudella ja tapasimme. Ihan älytöntä ajatella, Eeli säestää.

Veronica julistaa voittajaparin 1:16
Videolta näet hetken, kun Salli ja Eeli julistettiin Love Island Suomi -ohjelman kolmannen kauden voittajiksi.

Salli ja Eeli neuvovat tulevan Love Island Suomi -kauden sinkkuja olemaan täysin omia itsejään, nauttimaan kokemuksesta ja näyttämään tunteensa rohkeasti ja peittelemättä.

– Vaikka se tuntuu siinä hetkessä niin pelottavalta, eikä haluaisi näyttää varsinkaan negatiivisia tunteita, pahaa oloa tai sitä, jos koet vaikkapa tulleesi torjutuksi. Totta kai silloin haluaisi näyttää vain kovan kuorensa. Mutta kun näytät tunteesi, niin sinulla on mahdollisuus oppia ja hyväksyä erilaisia piirteitä itsestäsi, Salli sanoo.

– Ehdottomasti. On helppoa sanoa, että ole oma itsesi, mutta se on maailman vaikein asia toteuttaa. Varsinkin kun jännittää, niin onhan se ymmärrettävää, että oma olemus muuttuu. Mutta antautudu vain kokemukselle ja elä sitä täysiä. Rokkaa sitä, mitä olet, Eeli lisää.

Pari kertoo odottavansa jo malttamattomana uuden Love Island -kauden alkua.

– Ihan faneina katsomme sitä, he sanovat.

Salli ja Eeli vierailivat sunnuntaina Huomenta Suomen haastattelussa. Katso juttutuokio artikkelin päävideolta.

Alla olevalta videolta näet parin Uutisaamu-haastattelun heti voiton jälkeen.

Haastattelussa Love Island -ohjelman voittajapari Eeli ja Salli 7:49
Näin Salli ja Eeli tunnelmoivat Love Island -voittoaan heti kauden päätyttyä

Love Island Suomi alkaa maanantaina 5. kesäkuuta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat