Isä tanssi joka päivä keskosvauvansa kunniaksi – nettisensaatiolla onnellinen loppu: "Voimme viimein alkaa olla perhe"

1:52
Hetken mielijohteesta syntynyt isän tanssitempaus nousi viraaliksi hitiksi: "Heräsin seuraavana aamuna siihen, että videota oli katseltu puoli miljoonaa kertaa"

Tanssivana isänä tunnetuksi tulleella Chrisillä on hyviä uutisia keskospoikansa tilasta!

Chris Askew tuli monille tutuksi isänä, joka tanssii keskosena syntyneen poikansa vuoksi. Chris julkaisi tanssivideoita joka päivä lapsensa ollessa tehohoidossa. Nyt miehellä on iloisia uutisia, kertoo Good Morning America.

Lapsi on päässyt kotiin

Chris ja hänen vaimonsa Danielle ovat viimein saaneet poikansa Dylanin kotiin. Chris ehti tanssia lapsensa kunniaksi 47 päivää.

– Olen jännittynyt, olen hermostunut... Se on kuin tunteiden vuoristorata. Voimme viimein alkaa olla perhe, mies kuvaili.

Aikoo jatkaa videoiden tekemistä

Chrisin tanssivideoista tuli huippusuosittuja heti niiden ilmestyttyä TikTok-palvelussa. Mies toivoo, että ne voisivat lisätä tietoisuutta vaikeuksista, joita keskosten vanhemmat kohtaavat.

Jatkossa Chris aikoo tehdä lisää videoita, joihin ottaa mukaan koko perheensä; Chrisillä ja Daniellella on kolme muutakin poikaa. Chris on alkanut myös kerätä rahaa vanhemmille, joiden täytyy olla pois töistä lapsensa vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja