Tuoreen isän spontaanista tanssitempauksesta viraalihitti: "Heräsin seuraavana aamuna siihen, että videota oli katseltu puoli miljoonaa kertaa"

1:52
Näin Chrisin faijatanssi sujuu.

Floridalaismies ilahduttaa ihmisiä sosiaalisessa mediassa hassuilla tanssivideoillaan. Videoiden tekoa motivoi kuitenkin trgedia, sillä tuore isä odottaa keskosena syntyneen vauvansa kotiutumista sairaalasta.

Palomies Chris Askew ja hänen vaimonsa saivat esikoisensa tammikuun puolessavälissä. Valitettavasti vauva syntyi kaksi kuukautta liian aikaisin. Poikavauva painoi syntyessään alle kaksi kiloa ja taistelee nyt teho-osastolla hengestään.

Vauvansa kohtalosta syvää huolta tuntenut Chris julkaisi hetken mielijohteesta TikTokissa Ronald McDonald Lastentalosäätiön talon pesuhuoneessa kuvatun videon itsestään tanssimassa.

– Se oli vain hassu juttu, jonka tein hetken mielijohteesta. Sitten heräsin seuraavana aamuna siihen, että videota oli katseltu puoli miljoonaa kertaa, Chris kertoo CNN:lle.

Chris kertoo olevansa suuri TikTok-fanaatikko. Kyseisessä videopalvelussa käyttäjät jakavat lyhyitä hauskoja videoita koko maailmalle katsottavaksi.

Hän päätti toistaa tanssistuntin seuraavana päivänä ja se keräsi jälleen runsaasti reaktioita. Ihmiset olivat niin rohkaisevia, että Chris on päättänyt julkaista hölmön faijatanssinsa joka ikinen päivä, kunnes saa poikansa terveenä kotiin sairaalasta.

Vauva sai nimekseen Dylan

– On vaikea kuvailla, miten vaikeaa tämä on ollut, sellaiselle, joka ei ole itse läpikäynyt tätä kaikkea, Chris sanoo.

Hauskoilla tanssivideoilla on alkanut ensimmäisten julkaisujen jälkeen esiintyä myös vierailevia tähtiä, kuten Chrisin nolostunut vaimo, hänen työkaverinsa palomiehen puvuissa, Dylania hoitavan sairaalan henkilökuntaa ja paikallisen yliopiston maskotti.

Chrisin avoimuus on kannustanut muita samassa tilanteessa olevia vanhempia avautumaan kokemastaan tuskasta.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Dylan pääsee kotiutumaan kolmen viikon päästä. Siihen asti Chris aikoo jatkaa päivittäistä tanssitraditiotaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja