Isä oli melkein peruuttanut kotipihasta, kun 8-vuotias Isaiah ryntäsi talosta ilman kenkiä – ovikellokamera tallensi koskettavan näyn

Isän pienelle pojalleen antama 8 sekunnin halaus nousi somehitiksi 2:40
Tylerin ja pojan halaus kosketti somekansaa.

Isän ja pojan koskettava hetki New Yorkissa nousi viraalihitiksi. 

Isä Tyler Lobdell oli melkein peruuttanut pois kotipihasta, kun hän havaitsi 8-vuotiaan poikansa Isaiahin haluavan jotakin. Lapsi ryntäsi talosta ilman kenkiä ja pyjamassa antaakseen isälleen halauksen. 

Isä teki työtä käskettyä. Ovikellokamera tallensi pitkän halauksen isän ja pojan välillä. Katso tallenne ja haastattelu yllä olevalta videolta.

"Olen onnellinen siitä, että asiat ovat näin"

Lobdellilla on kaksi lasta: Isaiah, 8, ja Hudson, 6. Miehen mukaan lapset halaavat häntä usein.

– Molemmat tulevat ulos ja saavat minut kiinni ennen kuin lähden. On se yleistä ja olen onnellinen siitä, että asiat ovat näin, hän kuvaa.

Lobdell jakoi videon halauksesta TikTokissa, ja se on kerännyt jo 1,5 miljoonaa katselukertaa. Mukaan laitettiin koskettava kasarilaulu, joka todella kostutti monet silmäkulmat. Moni kertoi kaipaavansa omia vanhempiaan tai aikovansa heti antaa lapselleen halauksen.

Lobdell on kommenteista tyytyväinen.

– Isaiah tuli ulos halaamaan minua, mutta antoi samalla lisähalauksia niin monelle lapselle. Se on aika ainutlaatuista ja erityistä, ja olen ylpeä siitä, että lapseni osoittavat rakkautta tällä tavoin, Lobdell kuvaa.

Lobdell ei halauksen myötä myöhästynyt töistä. Hän tosin kommentoi, että halaus olisi erinomainen syy myöhästymiselle.

Lue myös:

    Uusimmat