Perheenisä katsoi synnytyksen aikana ensimmäistä kertaa kunnolla, mitä tapahtuu – ilmeet kiteyttävät tuntemukset

Naisen synnytys alkoi Taylor Swiftin konsertissa: "Sanoin, että tuntuu, että täytyy päästä vessaan..." 1:40
KATSO MYÖS: Tämän naisen synnytys alkoi Taylor Swiftin konsertissa: "Sanoin, että tuntuu, että täytyy päästä vessaan..."

Amerikkalaismiehestä tuli viraalihitti ilmeidensä vuoksi. Miehen kauhun ilmeet vaimon synnyttäessä taltioituivat kameraan.

Kun arkansanilainen Brett Sills katsoi kumppaninsa synnyttävän perheen tytärtä, hän ei voinut ilmeilleen mitään. Vaikka 32-vuotiaalla miehellä oli kolme lasta jo ennestään, hän vaikutti kauhistuneelta nähdessään tyttärensä pään pilkistävän.

Tuoreen isän ilmeistä tuli hitti, kun hänen kumppaninsa Amanda Roeloefs jakoi kuvat Facebook-tilillään. Synnytyksen tapahtumista on uutisoinut muun muassa Today

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hän näyttää kauhistuneelta ja siltä kuin häntä kuvottaisi samaan aikaan, kommentoi eräs Roeloefsin somejulkaisua. 

"Selasin kuvia ja aloin repeillä"

Roeloefs kertoo Todaylle revenneensä nauruun nähtyään paikalla olleen sairaalan teknikon ottamat kuvat. Kuvat otettiin juuri naisen alkaessa ponnistamaan.

– Selasin kuvia ja aloin repeillä. Lähetin ne kälylleni, ja hän sanoi, että "sinun täytyy julkaista nämä – jotta niistä voi tulla viraaleja", Roeloefs nauraa haastattelussa.

Mitä Sillsin mielessä oikein liikkui synnytyksen hetkellä?

– Katsoin vain hänen [vauvan] päätään! Se meni pesäpallon kokoisesta hiton verkkomeloniksi, mies kauhistelee.

Vaikka kyseessä ei ollut miehen ensimmäinen kerta synnytyssalissa, kumppani kertoo, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun Sills uskalsi katsoa alas ponnistusvaiheessa. 

Vaikka miestä hieman heikottikin uuden kokemuksen edessä, Roeloefs kehuu, että hän on paras isä ja kumppani.

– Jotkut kuviin tulleet kommentit olivat tyyliä "minun mieheni ei kyllä sovi ilmeillä noin". Minusta se oli hulvatonta. En hermostunut lainkaan, tuore äiti vakuuttaa.

Katso myös: Kaden yritti hillitä luontaiset reaktionsa vaimonsa synnyttäessä

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat