Isän hittivinkki: Näin selvität, teeskenteleekö lapsesi nukkuvansa

Isän muille vanhemmille suunnatulla hittivideolla on miljoonia katselukertoja TikTokissa.

Moni vanhempi tietää, miten vaikeaa voi olla saada lapsi nukkumaan nukkumaanmenoaikaan mennessä. Sitäkin vaikeampaa voi olla sen selvittäminen, uinuuko lapsi oikeasti vai teeskenteleekö lapsi nukkuvansa. Hauskasta yli 25 miljoonaa kertaa katsotusta kikasta kertoo New York Post.

Kyle Phillip, 36, keksi hauskan kikan, jota muutkin vanhemmat voivat käyttää lastensa kanssa. Kikka vaatii vain hiukan käänteistä psykologiaa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videolla Kyle kävelee tyttärensä Isabellan hämärään huoneeseen. Lapsi näyttää uinuvan sängyssä, mutta televisio on vielä päällä. 

– Isabellan olisi tarkoitus olla jo nukkumassa, ei katsoa televisiota, Kyle kertoo videolla tarkoituksella niin kovaa, että nukkuvaa ilmeisesti teeskentelevä Isabella kuulisi isänsä puheen.

– Näin TikTokissa testin, jonka avulla voit selvittää, nukkuuko lapsesi oikeasti vai ei. Jos nostat hänen kätensä ylös ilmaan, se jää ilmaan, jos hän on oikeasti unessa. Jos käsi putoaa, hän teeskentelee nukkuvansa, Kyle kertoo videolla. 

Kyle nostaa tyttärensä kättä, joka jää ilmaan todistamaan sitä, että tyttö on oikeasti hereillä ja on kuunnellut isänsä sepittämää tarinaa unitestistä. 

– Kyllä vain, hän on unessa, huvittunut isä puhuu videolla sarkastisesti Isabellan jatkaessa esitystään. 

"Älä hymyile"

Hittivideo päättyy Kylen huvittuneeseen nauruun.

– Käänteispsykologia iski kovaa, eräs käyttäjä kommentoi Kylen hittivideota.

– En tajunnut, että tämä on käänteistä psykologiaa. Ajattelin vain, että jos hän on hereillä hän varmaan tahallaan pitäisi kättään ylhäällä, toinen käyttäjä kommentoi. 

– Tyttäresi hymy paljasti hänen kauan ennen kuin nostit hänen käsivarttaan, kommentoi kolmas tarkkasilmäinen käyttäjä. 

Moni jakoi videon kommenttikentässä omien vanhempiensa käyttämiä metodeja.

– Oma äitini sanoi aina: "Älä hymyile". Repesin joka kerta, eräs käyttäjä muisteli.

– Isäni kumartui aina kasvojemme puoleen ja sanoi: "Hymyile, jos olet hereillä". Se toimi joka kerta, mutta herätti myös, jos olimme oikeasti jo unessa, kertoi eräs käyttäjä. 

Lähteet: New York Post ja @kylephilippi/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat