Mainos

Isä jakoi karun tarinan tyttärensä kakkaepisodista: ”Kuin suoraan kauhuelokuvasta”

Varoitus! Tämän tarinan lukeminen saattaa aiheuttaa vilunväreitä.

Joinain päivinä kaikki asiat tuntuvat yksinkertaisesti menevän pieleen. Tämän isän päivä on juuri yksi sellainen. 

JesseMab-Phea Hill julkaisi Facebookin Love What Matters -sivustolla tarinan päivästään, joka alkoi hänen mukaansa melko mallikkaasti. Poika oli koulussa, puoliso töissä, koirat ulkona ja perheen nuorin lapsi Allessandra nukkui kiltisti omassa huoneessaan. Isällä olisi hetki omaa aikaa katsella televisiota ja nauttia suklaakakkua ilman, että mikään häiritsisi häntä. Tai niin hän ainakin luuli.

– Kun astuin yläkertaan, haistoin jotain epämiellyttävää. Tutkin portaikkoa luullen, että koirat olivat tiputtaneet kakkosen matkalle ennen kuin päästin ne ulos. En nähnyt mitään... Sitten vereni alkoi virrata suonissani, kun ymmärsin, että haju tuli ylimmästä kerroksesta. Juoksin portaat ylös huutaen ei, ei, ei, ei ennen kuin pääsin Allessandran huoneeseen, isä kertoo.  

Kun isä astui tyttärensä huoneeseen, häntä kohtasi armoton näky.

Kaksi ja puoli tuntia armotonta siivoamista

Isän astuessa huoneeseen tyttö seisoi vauvaportin takana alasti roikottaen vaippaa käsissään. Vaipan sisältö oli levinnyt tytön päälle päästä varpaisiin. Eikä tässä tapauksessa puhuta mistään pikkukakasta.

– Puhun kerroksesta ihmisen jätettä, joka peitti hänen kätensä, jalkansa, kasvonsa ja hiuksensa. Se oli pahempaa kuin mikään muu kerta, kun hän on päättänyt tutkia vaippansa, isä selittää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Isä harkitsi jo hetken laittavansa oven kiinni ja odottavansa rauhassa, kunnes hänen puolisonsa tulisi kotiin. Isä päätti kuitenkin rohkaistua ja kuljettaa likaisen tyttärensä kylpyyn. Kahdenkymmenen minuutin armottoman pesun jälkeen isän oli kohdattava tyttärensä huone. Se oli paljon pahempaa, kuin hän oli osannut aavistaakaan.

– Kävelin hitaasti hänen huoneeseen ja kohtasin näyn, joka oli kuin suoraan kauhuelokuvasta. Huoneen koko oikea puoli oli päällystetty höyryävällä vauvan kakalla. Seinät, lelut, ikkuna, verhot, lelulaatikko, lattia, leikkipiano, minun toiveeni. Kaikki päällystetty kakalla, isä kertoo kauhunhetkistään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minulla ei ole antaa graafisia yksityiskohtia, mutta kaksi rullaa talouspaperia, viisi pyyhettä, yksi pullo pesuainetta, yksi iso säkki kakan peittämiä leluja ja 2,5 tuntia myöhemmin hänen huoneensa haisi edelleen kuin palavalta roskalavalta.

Isä toteaa, ettei halua kertomuksellaan pelotella uusia vanhempia, vaan laittaa asiat suhteellisuusjärjestykseen. Mitä tahansa isä joutuukin tulevaisuudessa kokemaan, mikään ei tunnu enää miltään tämän episodin jälkeen.

Jos sotku ei pelota, ota videon ohje kokeiluun. Ja lapset tykkäävät taatusti! 

1:09

Lähde: Facebook

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.