Isä hylkäsi perinteiset joulukuvat ja ikuistikin lapsiperhekaaoksen – näin hauskoja joulukortteja lähipiiri on saanut

2:00
Tuntemattomien tekemät joulukortit ilahduttavat yksinäisiä. Mistä joulukorttitalkoissa on kyse?

Eräs amerikkalaisperhe on päättänyt luopua täysin "täydellisistä" joulukorttien pönötyskuvista, ja tarjota joulun alla hiukan huumoria ystävilleen ja sukulaisilleen, kertoo muun muassa Huffington Post.

Nyt jo viiden vuoden ajan pohjoiscarolinalainen Jonathan Stanley perheineen on ilahduttanut ystäviään ja sukulaisiaan korteilla, joissa esitellään vanhempien arkea kahden pojan kanssa – hauskalla tavalla liioitellusti.

Kuvissa on päällä täysi kaaos.

Stanley jakoi joulukorttikuvat myös Reddit-palveluun, jossa ne ovat keränneet paljon huomiota ja ihastuneita kommentteja.

Ensimmäisessä kuvassa vuodelta 2014 väsyneet vanhemmat istuvat vauvan kanssa ja juoksevat riehuvan taaperon perässä. Seuraavan joulun korttikuvassa lapset ovat moottorisahan kanssa kaatamassa pihakuusta, vuonna 2016 taas katolla odottamassa joulupukkia.

Tänä vuonna kuvassa vanhemmat juoksevat kohti veljeksiä, jotka ovat kiinnittäneet pienen sisaruksensa tikun päähän, jotta tämä voi asettaa joulukuuseen tähden.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ensimmäiset perhejoulukuvat "epäonnistuivat"

Stanley kertoo Huffington Postille, että idea hauskojen joulukorttien tekemiseen syntyi, kun perhe yritti ottaa esikoisensa kanssa perinteisiä joulukorttikuvia.

– Lapsi itki koko ajan, oli tuulista, kamera jätti laukeamatta, mitä tahansa. Jos kaksi näytti hyvältä, kolmannella oli silmät kiinni tai hän aivasti tai jotakin, Stanley selittää.

Stanleyn ja hänen vaimonsa mukaan kuvat olivat kuitenkin hulvattomalla tavalla huonoja, ja he päätyivät lähettämään ne ystävilleen ja sukulaisilleen. Nämä rakastivat kortteja, ja niin siitä syntyi jatkunut tapa.

"Kellään ei ole kaikki kasassa"

Isän mukaan myös lapset rakastavat hassujen joulukorttien tekemistä. Stanley kuitenkin myös paljastaa, että osa yksityiskohdista on saatu aikaan kuvanmuokkauksen ansiosta.

– Kun he [lapset] näkevät valmiin tuotteen, minun täytyy jatkuvasti muistuttaa heille, että se on epäaito eikä heidän pidä kokeilla sitä oikeasti. Olen joskus huolissani, että istutan ideoita heidän päähänsä, Stanley sanoo.

Hän toivoo, että muut vanhemmat voivat kuvat nähtyään olla armollisempia itselleen.

– Hyvien naurujen lisäksi haluan, että vanhemmat kaikkialla tietävät, että on ihan ok tuntea itsensä joskus nujertuneeksi. Kellään ei ole kaikki kasassa, Stanley sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja