Mainos

Isä halasi poikaansa ravintolassa – tarjoilija huomautti "sopimattomasta" käytöksestä: "Olin niin vihainen"

Kolmen lapsen isä O’Connor luuli hänen hellyydenosoituksiaan kritisoineen tarjoilijan sanoja vitsiksi. Pian kuitenkin selvisi, että tarjoilija oli hyvin vakavissaan.

Illallinen perheen kanssa muuttui epämukavaksi, kun Matt O’Connor, 50, sai ohjeita tarjoilijalta. Tarjoilijan mukaan se, että O’Connor halasi poikaansa, oli "sopimatonta" ja teki muiden ravintolan asiakkaiden olon "kiusaantuneeksi".

Tilanne sattui marraskuussa 2016, kun O’Connor oli 11-vuotiaan poikansa kanssa lontoolaisravintolassa, kertoo The Sun. Kolmen lapsen isä O’Connor luuli ensin tarjoilijan sanoja vitsiksi. Pian kuitenkin selvisi, että tarjoilija oli hyvin vakavissaan.

– Höpsöttelimme, halasimme ja käteni oli pojan ympärillä. Puhuimme hänen koulutöistään ja muusta hänen mieltään painavasta, O’Connor muistaa.

O’Connor oli valinnut ruokapaikaksi "hienon" ravintolan, josta kaksikko kuitenkin poistui pian tarjoilijan kommentin jälkeen.

– On järkyttävää, että ihmisistä olisivat "kiusaantuneita" vanhempien avoimesta hellyydenosoituksesta lapselleen. Lähdimme melko nopeasti. Olin niin vihainen, O’Connor kuvaa.

Samantapaiseen tilanteeseen joutui englantilainen Craig Darwell huhtikuussa 2017. Darwell päätti viedä tyttärensä viikonlopuksi lomailemaan, mutta lomahotellin vuoropäällikkö pyysi miestä todistamaan olevansa matkaseurana olevan tytön isä. Tilanteesta entistä kipeämmän teki se, että Darwellin vaimo on kuollut.

O’Connor ei halua poikien kasvavan ympäristössä, jossa isän rakkaudenosoitus johtaa ongelmiin.

– Isien pitäisi saada ilmaista rakkauttaan lapsiaan kohtaan avoimesti julkisella paikalla.


***

0:23

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.