Mainos

Isä vei tyttärensä viikonloppulomalle – syytettiin pedofiiliksi: "Vuoropäällikkö ilmoitti jo soittaneensa poliisit paikalle"

Leskeksi jäänyt isä päätti yllättää tyttärensä viikonloppureissulla, joka sai ikävän sävyn heti matkan alussa. Hotellivirkailijat epäilivät miestä pedofiiliksi ja soittivat poliisit paikalle.

Englantilainen Craig Darwell päätti viedä tyttärensä viikonlopuksi lomailemaan ja pitämään hauskaa huvipuistoon.

Isä ja tytär päätyivät varaamaan hotellihuoneen huvipuiston lähellä sijaitsevasta Travelodgesta. Kirjauduttuaan sisään hotelliin Craig lähti siirtämään autoaan. Palatessaan sisälle hotelliin häntä odotti yllätys. Hotellin vuoropäällikkö pyysi miestä todistamaan olevansa matkaseurana olevan tytön isä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En voinut uskoa sitä todeksi. Olen matkustanut tyttäreni kanssa vuosien aikana paljon, eikä tällaista ole koskaan aiemmin tapahtunut, Craig kauhisteli The Sunin haastattelussa.

Teini-ikäisen Millien äiti menehtyi syöpään tytön ollessa neljävuotias.

Hotellin henkilökunta perusteli pyyntöään sillä, että se on hotellin tapa. He pyysivät kauhistunutta isää kirjautumaan Facebook-tililleen ja näyttämään tyttärelleen lähettämänsä viestit.

– Se oli hyvin loukkaavaa. Sen lisäksi vuoropäällikkö ilmoitti jo soittaneensa poliisit paikalle, joten jouduin odottamaan heidän saapumistaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hotellin henkilökunta ymmärsi pian tehneensä virhearvion, mutta se ei enää tilannetta muuttanut.

– Onneksi heiltä kesti vain muutaman minuutin tajuta, että he olivat hakoteillä asian suhteen, mutta minun viikonloppuni oli pilalla, Craig tunnustaa.

Travelodgen tiedottaja pahoitteli tapahtunutta ja kertoi, että yritys pitää vastuunaan huolehtia siellä yöpyvistä lapsista ja heidän turvallisuudestaan.

Paikalle hälytetty poliisi ei vienyt asiaa eteenpäin, mutta kertoo, että alueen yrityksiä on koulutettu kiinnittämään huomiota mahdollisiin lapsen oikeuksia rikkoviin tapahtumiin.

Lähteet: The Sun, Kidspot

***

15:05

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.