IS: Jere Karalahden esikoistytär Ronja harvinaisessa haastattelussa – tutustui äitipuoleensa Nannaan vasta häiden jälkeen

Jere Karalahti kertoo harvinaisessa yhteishaastattelussa, että välit hänen esikoistyttäreensä Ronjaan ovat olleet aina läheiset.

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti ja tämän pian 20 vuotta Ronja-tytär ovat antaneet harvinaisen yhteishaastattelun Ilta-Sanomille. Isä ja tytär kertovat lehdessä väleistään.

Päihdeongelmistaan avoimesti puhunut Jere kertoi Aki Linnanahteen kirjoittamassa elämäkertateoksessaan, että pitkä avioliitto Ronjan äidin Susanna Karalahden kanssa päättyi niin, että asia tuli Susannalle yllätyksenä. Lisäksi ex-pari riiteli pitkään oikeudessa elatusmaksuista.

Varsin pian eron jälkeen Jere avioitui Nanna Karalahden (os. Koivisto) kanssa vuonna 2015. Parilla on sittemmin siunaantunut kaksi yhteistä lasta, Jax ja Alexia.

IS:n haastattelussa Jere kuitenkin sanoo, että välit Ronjaan ovat pysyneet läheisinä koko ajan kaikista käänteistä huolimatta.

– Ronja on tiennyt, että iskä on hänelle läsnä. Meillä on ollut välit aina kunnossa, Jere sanoo IS:lle.

IS:n mukaan Ronja asui isänsä ja tämän uuden vaimon luona vuoroviikoin ennen kuin nämä muuttivat Helsingistä Keravalle. Vaikka välit äitipuoleen ovat nykyisin läheiset, Ronja sanoo IS:lle isän uuden suhteen tulleen hänelle puskista.

– Nannan ilmestyminen iskän elämään tuli minulle melko yllättäen. Pikkuhiljaa tutustuin Nannaan ja kun Jax syntyi, olimme hänen kanssaan jo hyvät kaverit, ylioppilaaksi kirjoittava Ronja kertoo IS:lle.

Isän ja tyttären läheiset välit tulivat esille myös vajaat kaksi vuotta sitten, kun Ronja täytti 18 vuotta ja isä julkaisi juhlien jälkeen tunteikkaan kirjoituksen tyttärelleen Instagramissa.

– Haluan vielä sanoa sinulle Ronja tämän: olen järjettömän ylpeä, kuinka mahtava nainen sinusta on kasvanut, teet omaa juttuasi välittämättä mitä muut miettii tai sanoo tai mitä yhteiskunta odottaa, olet melkein jopa chillimpi kuin minä. Rakastan sinua nyt ja aina, isä kirjoitti.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja