Jere Karalahden 18-vuotias esikoistytär niittää huomiota somessa – kommenttikenttä täyttyy sydämistä

Ex-ammattijääkiekkoilija Jere Karalahden tytär Ronja julkaisi Instagramissa upean kuvan itsestään.

Ex-kiekkotähti Jere Karalahden tytär Ronja Karalahti julkaisi Instagramissa upean selfien. Kuvaan satelee tykkäyksiä kiekkotähden tyttären seuraajilta ja lukuisat seuraajat ovat lisänneet kuvan kommenttikenttään sydän-emojin.


Jere Karalahti julkaisi taannoin tunteikkaan kirjoituksen, kun hänen esikoisensa täytti 18 vuotta.

– Minun rakas Ronja-tyttäreni tänään 18 vuotta. Huh huh, aika rientää. Järkättiin eilen (lauantaina) pienet bileet stadissa, ytimessä. Käytiin yhdessä hakemassa syötävät ja Ronjan kaverit tekivät kaikkea kivaa syötävää ja herkuteltavaa. Käytiin myös yhdessä hakemassa juotavat ja muutenkin niin mielettömän hienoa nähdä kaveriporukan vastuullisuus ja kaikki, eilen about 40 nuorta silleen suht järki päässä, Jere kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Haluan vielä sanoa sinulle Ronja tämän: olen järjettömän ylpeä, kuinka mahtava nainen sinusta on kasvanut, teet omaa juttuasi välittämättä mitä muut miettii tai sanoo tai mitä yhteiskunta odottaa, olet melkein jopa chillimpi kuin minä. Rakastan sinua nyt ja aina.


Jere Karalahti on naimisissa fitness-kaunotar Nanna Karalahden (omaa sukua Koivisto) kanssa. Pari avioitui elokuussa 2015, olivat asumuserossa keväällä 2017, mutta jatkoivat sittemmin yhteistä elämää.

Karalahdilla on toukokuussa 2016 syntynyt poika Jax ja heinäkuussa 2018 syntynyt tytär Alexia.

Lue myös:

    Uusimmat