Jere ja Susanna Karalahti laskivat sotakirveen – sovinto kymppitonnin elatusmaksukiistassa

Jere Karalahden ja hänen ex-vaimonsa Susanna Karalahden väliset erimielisyydet on saatu sovittua, eikä pari mene setvimään niitä oikeuteen.

Jääkiekkoilija Jere Karalahden ja hänen entisen vaimonsa Susanna Karalahden pitkään kestäneet avioeroselvittelyt on saatu pakettiin, kun he löysivät sovun Susannan ulosottoviraston kautta vaatimiin elatusmaksuihin.

Jeren ja Susannan avioero astui voimaan vuonna 2014. Kaksikko ehti olla yhdessä lähes 20 vuotta. Parilla on myös keskenään 16-vuotias Ronja-tytär.

Avioeron astuttua voimaan pari kiisteli oikeudessa tyttären huoltajuudesta. Helsingin kärjäoikeus määräsi vanhemmille yhteishuoltajuuden niin, että tytär jäi asumaan äitinsä luo ja Jere määrättiin maksamaan elatusapua 1200 euroa kuukaudessa. Samalla mies määrättiin maksamaan makasamatta jääneitä elatusmaksuja usealta kuukaudelta.

Susanna peri elatusmaksuja ulosottoviraston kautta.

Myöhemmin Susanna pyysi käräjäoikeudelta, että Jeren omaisuutta määrättäisiin takavarikkoon 10 705 euron edestä, jotta maksamattomien elatusmaksujen verran omaisuutta tulisi väliaikaisesti turvatuksi.

Oikeuden MTV.fille toimittamien asiakirjojen mukaan kiista on kuitenkin saatu soviteltua ja omaisuuden turvaamista koskenut hakemus on vedetty pois.

Osapuolet onnistuivat saavuttamaan sovinnon, jonka mukaan Jere maksaa Susannalle yhteensä 9 027 euroa.

Helsingin käräjäoikeus on vahvistanut sovinnon.

Jerellä on toinen tytär, Stella, Valko-Venäjällä paikallisen valokuvamallin Oksanan kanssa.

Nykyään jääkiekkoilija elää avioliitossa Nanna Karalahden kanssa. Parilla on aiemmin tänä vuonna syntynyt poikalapsi Jax.

Lue myös:

    Uusimmat