Instagram saa uuden ominaisuuden: Mielipidekyselyt seuraavalle tasolle

Instagram on julkaissut eilen uuden ominaisuuden, joka tuo mahdollisuuksia kysyä ystävien mielipidettä uudella tavalla. Uudesta ominaisuudesta uutisoivat muun muassa The Verge ja Mashable.

Aikaisemmin suositussa kuvapalvelussa on voinut tehdä Instagram Story -kuviin ja videoihin mielipidemittauksia, joissa ystävät voivat valita kahdesta eri vaihtoehdosta.

Nyt Instagram on kuitenkin esitellyt uuden tarran nimeltään "Emoji slider", jonka avulla käyttäjät voivat uudella tavalla kysyä kavereiden mielipidettä "miten" ja "kuinka" -kysymysten avulla.

Käyttäjä voi lisätä Emoji Sliderin omaan Instagram Storyynsa, jossa ystävät voivat emojia liu’uttamalla kertoa mielipiteensä asiaan. Instagramin mukaan uusi ominaisuus tuo kyseluihin enemmän vivahteita, kun käyttäjät voivat vaikka tuli-emojia käyttäen kysyä, kuinka kuuma tietyn artistin uusi single on tai kuinka tulisena se haluavat ruokansa käyttäen chili-emojia.

Kysymyksen ja emojin voi käyttäjä valita itse, ja Emoji slider valitaan samaan tapaan tarrojen kirjastosta, kuten sijainti ja aiempi mielipidemittaustyökalu. Tuloksista voi nähdä, miten jokainen kaveri on vastannut, mutta myös tutusti vastausten keskiarvon.

Uusi ominaisuus on osa Instagramin uusinta päivitystä, jonka voi ladata sekä App Storesta että Google Play kaupasta.

Kuun alussa Instagram kertoi myös lisänneensä palveluun uuden ominaisuuden, joka suodattaa kommentteja, joiden tarkoituksena on häiritä tai kiusata toisia käyttäjiä. Filtteri on otettu käyttöön kaikilla 800 miljoonalla käyttäjällä automaattisesti.

***

Tunnetko jo nämä Instagram-vinkit? Katso video!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja