Mainos

Imettävän äidin järkyttävä valinta oli johtaa lapsen kuolemaan

Imettävän äidin on syötävä hyvin ja terveellisesti, jotta vauva saisi sopivaa ravintoa. Eräs äiti ryhtyi rajulle dieetille, joka oli johtaa vauvan kuolemaan, kirjoittaa Fit Pregnancy -sivusto.

33-vuotias australialaisäiti turvautui pelkkään raakaruokaravintoon, koska naturopaatti Marilyn Bodnar oli hänelle tätä suositellut. Pojalla oli ollut ihottumaa, ja äiti yritti löytää siihen hoitokeinoa.

Myöhemmin naturopaatti suositteli pelkkää vesidieettiä, ja äiti kuunteli. Äiti joi siis ainoastaan vettä, eikä syönyt juuri mitään. Hän huomasi, että lapsi alkoi laihtua, mutta jatkoi tästä huolimatta.

Tämä osoittautui aivan niin vaaralliseksi kuin miltä se kuulostaakin: 1,5 vuoden ikäisenä lapsi oli kuolla nälkään. Poika kiidätettiin sairaalaan, koska hän oli oksentanut neljän päivän ajan. Ilman sairaalahoitoa poika ei olisi selvinnyt.

– Imettäessä äitien tulisi juoda nesteitä janoon ja syödä monipuolisesti ja tarpeeksi kilokaloreita säilyttääkseen terveen painon ja pystyäkseen tuottamaan maitoa, muistuttaa imetyskonsultti Judith Cambell.

Äiti vältti vankeustuomion myöntämällä syyllisyytensä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.