Ilouutisia: Cardi B sai toisen lapsen räppärimiehensä kanssa

1:30
Cardi B:ltä järisyttävä paljastus: Huumasi ja ryösti miehiä

Cardi B sai toisen lapsen. 

Rap-artisti Cardi B, 27, paljasti kesäkuussa olevansa raskaana, kun hän nousi lavalle BET Awards -gaalassa paljastaen vauvavatsansa.

Nyt pienokainen on syntynyt. Cardi B julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa pitää pientä kääröä sylissään. Vastasyntynyt pienokainen on kääritty siniseen vilttiin ja päässä hänellä on vaaleansininen nuttu. Cardi B:n puoliso, rapartisti Offset istuu vierellä.

Kuvan yhteyteen on kirjoitettu päivämäärä 4. syyskuuta 2021. Päivämäärän perään on lisätty sininen sydänemoji.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Pariskunnalla on entuudestaan pian 3-vuotias Kulture-tytär. Offsetilla on aikaisemmasta suhteestaan tytär Kalea, 6, sekä Kody, 6, ja Jordan, 11.

Cardi B:n ja Offsetin suhde on ollut vuoristorataa. Viime vuonna Cardi  B kiikutti erohakemuksensa atlantalaiselle oikeustalolle ja kertoi perusteiksi, että heidän avioliittonsa on hajonnut täysin ja sillä ei ole enää mahdollisuuksia sen jälkeen, kun Cardi B sai kuulleen miehensä olleen jälleen uskoton. 

Offsetille pettäminen ei ollut ainoa laatuaan. Vuonna 2017 hänen ympärillään liikkui huhuja seksinauhasta ja että hän olisi pitänyt yhteyttä toiseen naiseen. Pariskunta jatkoi yhdessä ja kolme kuukautta myöhemmin Offset kutsui Cardi B:tä vaimokseen BET Awardseissa.

Joulukuussa 2018 Cardi B ilmoitti eronneensa Offsetistä. Vuonna 2019 hän kertoi heidän jälleen sovitelleen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja