Cardi B eroaa miehestään Offsetistä – kärähti jälleen pettämisestä

1:30
Cardi B kertoo huumanneensa ja ryöstäneensä miehiä vuosia sitten.

Rap-pariskunnan suhde on ollut yhtä turbulenssiä. 

Rap-artisti Cardi B, 27, hakee avioeroa aviomiehestään, rap-artistina tunnetusta Offsetistä, 28. Cardi  B kiikutti erohakemuksensa atlantalaiselle oikeustalolle ja kertoi perusteiksi, että heidän avioliittonsa on hajonnut täysin ja sillä ei ole enää mahdollisuuksia sen jälkeen, kun Cardi B sai kuulleen miehensä olleen jälleen uskoton. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, kaksivuotias Kulture Kiari

Offsetille pettäminen ei ole ainoa laatuaan. Vuonna 2017 pariskunta joutui kohun keskelle, kun heidän ympärillään liikkui huhuja seksinauhasta sekä siitä, miten Offset olisi pitänyt yhteyttä toiseen naiseen. Kolme kuukautta myöhemmin Offset kutsui Cardi B:tä vaimokseen BET Awardseissa. Vuonna 2018 Cardi B alkoi odottaa heidän yhteistä lastaan. 

Heidän perheonnensa ei kuitenkaan kauaa kestänyt. Cardi B joutui pidätetyksi hyökättyään baarimikon kimppuun strippiklubilla. Hän uskoi yhdellä heistä olevan suhde miehensä kanssa. Joulukuussa 2018 Cardi B ilmoitti eronneensa Offsetistä. Vuonna 2019 Cardi B kertoi heidän sovitelleen. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja