Tätä paremmaksi on vaikea enää pistää – Cardi B järjesti tyttärelleen Disney-teemaiset ökysynttärit

Cardi B ei säästellyt tyttärensä syntymäpäiväjuhlien järjestämisessä.

Räppäri Cardi B:n tytär Kulture Kiari Cephus täytti heinäkuussa kolme vuotta. Syntymäpäivän kunniaksi Cardi  B ja hänen ex-miehensä, lapsen isä Offset järjestivät ökymäiset prinsessasyntymäpäivät. 

Juhliinsa syntymäpäiväsankari saapui niin ikää Tuhkimosta tutuilla satumaisilla hevoskärryillä. Kärryjä veti kaksi valkoista hevosta ja mukanaan Kulturella oli kuuluttajat.

Juhlaympäristö mukaili vaaleanpunaista linnaa. Äiti ja tytär olivat niin ikää pukeutuneet vaaleanpunaisiin hattaramekkoihin. 

Cardi B odottaa parhaillaan toista lastaan. Lapsen on määrä syntyä tänä vuonna.

Cardi B:n ja Offsetin suhde on ollut vuoristorataa. Viime vuonna Cardi  B kiikutti erohakemuksensa atlantalaiselle oikeustalolle ja kertoi perusteiksi, että heidän avioliittonsa on hajonnut täysin ja sillä ei ole enää mahdollisuuksia sen jälkeen, kun Cardi B sai kuulleen miehensä olleen jälleen uskoton. 

Offsetille pettäminen ei ollut ainoa laatuaan. Vuonna 2017 hänen ympärillään liikkui huhuja seksinauhasta ja että hän olisi pitänyt yhteyttä toiseen naiseen. Pariskunta jatkoi yhdessä ja kolme kuukautta myöhemmin Offset kutsui Cardi B:tä vaimokseen BET Awardseissa.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja