Cardi B:ltä jättiyllätys – paljasti raskautensa alastonkuvassa

1:30
Cardi B kertoo huumanneensa ja ryöstäneensä miehiä vuosia sitten.

Cardi B odottaa toista lastaan.

Rap-artisti Cardi B, 27, on raskaana. Hän yllätti kaikki totaalisesti nousemalla BET Awards -gaalan lavalle yhdessä kumppaninsa OffsetinMigos-yhtyeen kanssa. Tähden vartalonmyötäinen asu paljasti pyöristyneen vauvavatsan. Cardi B julkaisi samaan aikaan Instagram-seuraajilleen näyttävän otoksen, jonka yhteydessä kertoo odotavansa toista lasta. 

Pariskunnalla on entuudestaan pian 3-vuotias Kulture-tytär. Offsetilla on aikaisemmasta suhteestaan tytär Kalea, 6, sekä Kody, 6, ja Jordan, 11.

Somessa uutiset räppärin raskaudesta otettiin vastaan yllättyneinä. 

– Cardi B teki Beyoncét.

– Cardi B kirjaimellisesti hehkuu. Olen niin onnellinen hänen puolestaan. 

Cardi B:n ja Offsetin suhde on ollut vuoristorataa. Viime vuonna Cardi  B kiikutti erohakemuksensa atlantalaiselle oikeustalolle ja kertoi perusteiksi, että heidän avioliittonsa on hajonnut täysin ja sillä ei ole enää mahdollisuuksia sen jälkeen, kun Cardi B sai kuulleen miehensä olleen jälleen uskoton. 

Offsetille pettäminen ei ollut ainoa laatuaan. Vuonna 2017 hänen ympärillään liikkui huhuja seksinauhasta ja että hän olisi pitänyt yhteyttä toiseen naiseen. Pariskunta jatkoi yhdessä ja kolme kuukautta myöhemmin Offset kutsui Cardi B:tä vaimokseen BET Awardseissa.

Joulukuussa 2018 Cardi B ilmoitti eronneensa Offsetistä. Vuonna 2019 hän kertoi heidän jälleen sovitelleen. 

Lähteet: People, People

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja