Iloinen uutinen Ruotsin hovista: Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia odottavat kolmatta lastaan

Prinssi Carl Philipillä ja prinsessa Sofialla todettu koronatartunta 0:29
Prinssi Carl Philipillä ja prinsessa Sofialla todettiin koronavirustartunta marraskuussa

Ruotsin hovi tiedotti perjantaina prinsessa Sofian raskaudesta.

Ruotsin hovi kertoo Instagram-tilillään, että prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia saavat perheenlisäystä.

Pariskunnan kolmannen lapsen on perjantaina julkaistun tiedotteen mukaan määrä syntyä maalis-huhtikuussa.

Prinssipari kertoo tiedotteessa, että myös tulevat isoveljet prinssi Alexander ja prinssi Gabriel odottavat jo uutta tulokasta innoissaan.

– Olemme onnellisia ja odotamme jo innolla, että saamme toivottaa tervetulleeksi kolmannen lapsemme, prinssi Alexanderin ja prinssi Gabrielin sisaruksen. Uuden pienen perheenjäsenemme, pari kirjoitti ilouutisen yhteydessä.

Iloiset perheuutiset julkistettiin vain pari viikkoa sen jälkeen, kun hovi kertoi Carl Philipin ja Sofian sairastuneen koronavirukseen. Parin kerrottiin tuolloin kärsineen flunssaoireista, mutta he ovat jo toipuneet taudista.

Carl Philip ja Sofia ovat olleet naimisissa viisi vuotta. Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2010, mutta suhteen alkutaival ei ollut helppo. Sofia (o.s. Hellqvist) oli aiemmin tullut tunnetuksi realityohjelma Paratiisihotellin kilpailijana, eikä sitä katsottu alkuun hovissa suopeasti.

Prinsessa Sofia on kuitenkin sittemmin ottanut paikkansa Ruotsin kuninkaallisessa perheessä. Tänä keväänä hän on saanut ruotsalaisten sympatiat puolelleen, kun hän aloitti vapaaehtoistyössä Sophiahemmetin yksityissairaalassa keskellä koronaviruskriisiä.

Lue myös:

    Uusimmat