Ikinuori Aira Samulin, 93, lanseerasi "viruksentappotanssin" discohitistä – "Tuli vanhat hyvät ajat mieleen"

2:41
Aira Samulin kommentoi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa

Aira Samulin kertoo viettäneensä neljä kuukautta kotona koronakriisin takia. Hän on kuitenkin pitänyt itsensä liikkeessä ja tanssii nyt videolla vanhaa discohittiä.

93-vuotias tanssilegenda Aira Samulin kertoo kotipaikkansa Hyrsylän mutkan Facebook-sivulla tiistaina julkaistussa videossa viettäneensä koronakriisin takia kotioloissa viimeiset neljä kuukautta.

Samulin kuitenkin sanoo pitäneensä itsensä koko ajan liikkeellä liikkumalla musiikin mukana, eikä tästä ole epäilystäkään, kun videota katsoo pidemmälle.

– Mulle tuli mieleen vanhat hyvät ajat, jolloin tein muotitansseja, pohjustaa Samulin "discomuotitanssivillitystä", jonka tahtoi videon esittelytekstin mukaan toteuttaa vielä ennen kuin täyttää sata vuotta.

– Palasi mieleen musiikki vuodelta 1972, joka oli maailman listaykkönen kaikissa maanosissa. Olen opettanut tätä USA:ssa ja Sapporon olympialaisissa ja Suomessa. 

Kappaleen nimi on tietenkin Popcorn ja Samulin muistuttelee, että sitä voi tanssia vaikka omassa olohuoneessa niin hitaampaan kuin nopeampaan tahtiin.

– Nyt ajattelin, että tämä olisi Pop Corona, viruksentappotanssi, Samulin veistelee videolla ja pistää tanssiksi kuin vuosi 1972 olisi ollut eilen.

Helmikuun lopussa syntymäpäiväänsä viettänyt Samulin sanoi MTV Uutisille maaliskuussa juuri ennen kuin koronakriisi rysähti kunnolla Suomeen aikovansa jatkaa työntekoa ja hänelle mieluisia töitä niin pitkään, kuin jaksaa. 

Hän ei koe, että hänellä olisi toteuttamattomia unelmia – tämä ei nimittäin hänen repertuaariinsa kuulu.

– Haaveilemisesta ja unelmista, niistä ei mitään tule. Unohdan unelmat ja alan tahtoa. Jos tahdon jotain, niin silloin teen sen. En unelmoi mistään.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja