93 vuotta täyttänyt Aira Samulin ei aio hidastaa työtahtiaan: "Jos on tarpeeksi hyvä keikka, niin minä lähden"

Aira Samulin täytti 93 vuotta ja kokee olevansa yhä elämänsä kunnossa.

Tanssija-yrittäjä Aira Samulin täytti 27. helmikuuta 93 vuotta. Samulin kertoi MTV Uutisille Fashion Gala Dinner + Awards -illallisgaalassa syntymäpäivien juhlinnan jatkuvan ainakin viikon verran. 

– Nyt on ihan pelkkää juhlaa, Samulin hymyili. 

Samulin kertoo saaneensa runsaasti onnitteluja syntymäpäivänään useilta eri tahoilta. Hän aikoo juhlia tapaamalla hänelle tärkeitä ihmisiä.

Tanssija kertoo olevansa myös yhä elämänsä kunnossa ja töitä riittää jopa enemmän kuin hän ehtii niitä tehdä. Tällä hetkellä Samulin valmistelee Valkeakosken kesäteatterissa kesällä 2020 nähtävää Aira-musikaalia sekä tuottaa omia esityksiään Hyrsylän mutkassa. 

– Tämä on oikein kiireistä aikaa. 

– Käyn keikoillakin ympäri Suomea. Jos on tarpeeksi hyvä keikka, niin minä lähden. 

Vaikka voimia ja intoa työntekoon on edelleen runsaasti, ovat pitkien matkoja päässä olevat keikat Samulinille raskaita. Hän iloitseekin siitä, että usein tilanne on niin, että häntä tullaan katsomaan pitkienkin matkojen päästä. 

– Ettei minua tarvitse raahata ympäri Suomea, vaan ihmiset tulevat Hyrsylän mutkaan. 

– Että sinne vaan, jos haluaa minua tavata.

Samulin aikoo jatkaa työntekoa ja hänelle mieluisia töitä niin pitkään, kuin jaksaa. Hän ei koe, että hänellä olisi toteuttamattomia unelmia – tämä ei nimittäin hänen repertuaariinsa kuulu.

– Haaveilemisesta ja unelmista, niistä ei mitään tule. Unohdan unelmat ja alan tahtoa. Jos tahdon jotain, niin silloin teen sen. En unelmoi mistään.

Lue myös:

    Uusimmat