Mainos

Identtiset kaksoset synnyttivät täysin samaan aikaan: "Kyse on maagisesta kaksosten välisestä yhteydestä"

Erikoinen tapaus on osoitus siitä, että kaksosten välillä saattaa todella olla jokin maaginen yhteys. 

Identtiset kaksoset Sarah Mariuz ja Leah Redgers ovat kasvaneet yhdessä ja jakaneet aina kaiken leluista vaatteisiin. Perheelle tuli kuitenkin yllätyksenä, kun kaksoset ilmoittivat olevansa yhtä aikaa raskaana. Todellinen yllätys tapahtui kuitenkin synnytyssalissa. 

Molemmat naiset nimittäin synnyttivät lapsensa samana päivänä 30. päivä kesäkuuta, ja vielä täsmälleen samaan aikaan!

Kaksoset eivät suunnitelleet yhtäaikaista raskautta

Mariuz synnytti kalifornialaisessa sairaalassa tytön samaan aikaan, kun hänen kaksoissisarensa synnytti pojan Coloradossa. Tunnin aikaerosta johtuen molemmat lapset saivat täysin saman syntymäajan, kello 13.18.

– Luulen, että kyse on maagisesta kaksosten välisestä yhteydestä. Me emme suunnitelleet yhtäaikaista raskautta, Mariuz kertoo.

Rodgers kertoo, että hänen piti ilmoittaa raskaudestaan Kiitospäivän illallisella, mutta heti nähtyään sisaruksensa ovella hän jostain oudosta syystä tiesi, että hänkin olisi raskaana.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– En osaa selittää, minä vain tiesin sen. Lopulta osoittautui, että hänen laskettu aikansa oli neljä päivää omani jälkeen, Rodgers kertoo. 

Koko raskausajan eri kaupungeissa asuvat naiset soittelivat ja lähettelivät toisilleen viestejä. Molemmista sisaruksista oli ihanaa jakaa raskausajan ilot ja surut keskenään. Seikkailu ei suinkaan päättynyt tähän, sillä sisarukset odottavat malttamattomina, että saavat nähdä lastensa kasvavan yhdessä. 

Lähde: Today 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.