Hyytävä yhteys – kylpyamme Whitneyn ja Bobbi Kristinan kohtalona

Laulajalegenda Whitney Houstonin tytär Bobbi Brown kuoli sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Äidin ja tyttären kuolemissa on samoja piirteitä.

Edesmenneen laulajatähti Whitney Houstonin ja Bobby Brownin tytär Bobbi Kristina Brown kuoli sunnuntaina vain 22-vuotiaana.

Houstonin ja Brownin samankaltaisten kuolemien välillä ehti kulua 3,5 vuotta.

Bobbi Kristina löydettiin tajuttomana kylpyammeesta tammikuun lopussa. Aviomies Nick Gordon ja hänen ystävänsä löysivät naisen tajuttomana kylpyammeesta tämän kotona Atlantassa 31. tammikuuta.

Poliisin mukaan Bobbia elvytettiin ennen kuljetusta sairaalaan, ja hän hengitti ambulanssissa itse. Bobbi Kristinan tiedettiin kärsineen äitinsä tavoin päihdeongelmista.

Hänet siirrettiin maaliskuun lopulla sairaalasta kuntoutuslaitokseen, josta Bobbi Kristina siirrettiin 24. kesäkuuta saattohoitoon, jossa hän kuoli sunnuntaina Yhdysvaltain aikaa.

Kylpyamme myös Houstonin kohtalona

Bobbi Kristina Brownin äiti, megatähti Whitney Houston löydettiin kuolleena hotellihuoneen kylpyammeesta helmikuussa 2012, vain muutamaa päivää ennen musiikkialan Grammy-gaalaa. Houston oli kuollessaan 48-vuotias.

Kuolinsyyksi varmistui myöhemmin hukkuminen, mutta kuolemaan johtivat myös myös tähden sydänongelmat ja kokaiiniriippuvuus.

Ruumiinavauksessa Houstonin todettiin olleen hukkuessaan muidenkin huumeiden ja lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Kuolema julistettiin onnettomuudeksi.

Houston haudattiin muistotilaisuutta seuraavana päivänä New Jerseyssä Fairview'n hautausmaalle.

Lue myös:

    Uusimmat