Hyvinkään joukkoampumisessa haavoittunut Heidi Foxell kävelee somevideollaan rappuset ylös: "Aivan käsittämättömän upeaa"

Moka nosti Heidi Foxellin pyörätuolista – Hyvinkään joukkoampumisen uhrin kuntoutuksessa merkittävä askel 5:27
Moka nosti Heidi Foxellin pyörätuolista – Hyvinkään joukkoampumisen uhrin kuntoutumisessa merkittävä askel

Heidi Foxell on kertonut kuntoutumismatkastaan aktiivisesti Instagram-tilillään.

Hyvinkään joukkoampumisessa vuonna 2012 loukkaantunut poliisi Heidi Foxell, 35, jakoi Instagram-tililleen paljonpuhuvia videoita kuntoutumisensa edistymisestä.

Reilu viikko sitten Foxell löi someseuraajansa ällikällä, kun hän jakoi Instagramiin videon, jossa hän kävelee ottaen tukea vain yhdellä kädellä.

Toukokuussa poliisiksi valmistunut Foxell iloitsi Instagram-tilillään muutama päivä sitten myös siitä, että hän pystyy nykyisin kävelemään kotonaan vain rollaattori apunaan.

Viimeisimmässä, päivä sitten jakamassaan Instagram-videossa Foxell kävelee portaat ylös ja alas.

– Kävelin tänään portaat ylös, kun piti päästä tutkimaan ystävän uuden asunnon yläkerta. Ihanaa, kun pääsee nykyään asuntojen yläkertoihin ihan itte omilla jaloilla, Foxell kirjoittaa videon yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videon kommenttikentässä iloitaan Foxellin edistymisestä kuntoutumisen saralla.

– Ihan tuli tippa linssiin, huikeeta kehitystä koko ajan! yksi seuraaja kirjoittaa.

– En muista olenko ikinä iloinnut näin paljon videosta, jossa ihminen kävelee portaita! Hattu päästä! toinen kommentoi.

– Aivan käsittämättömän upeaa, työmäärä henkisesti ja fyysisesti tähän on ollut varmasti sellaista, että en voi edes käsittää saati ymmärtää! Tätä on enempi kuin ilo katsoa, kolmas iloitsee.

Foxell kertoi huhtikuussa Huomenta Suomen haastattelussa viime syksynä kokemastaan hetkestä, joka mullisti hänen elämänsä. Tuolloin hän oli heittänyt vaimonsa pikkujouluihin ja tajunnut kotipihaan palatessaan, että pyörätuoli on auton takaluukussa.

– Tiesin, että pystyn seisomaan vasemman jalan varassa, joten nousin autosta ja menin katosta kiinni pitäen sivuttain kävellen auton taakse, otin pyörätuolin ulos kontista ja mietin, että mitäs jos, että voisiko olla vielä mahdollista kuntouttaa, hän kertoi.

Katso yllä olevalta videolta Foxellin huhtikuinen Huomenta Suomi -haastattelu, jossa hän kertoo, miten asiat lähtivät tämän jälkeen etenemään!

 

Lue myös:

    Uusimmat