Hyvästit aikaeroväsymykselle ja puuduttavalle lentomatkalle? Tiedeharrastajan visiossa tulevaisuuden lentokone on kuin risteilyalus

Jos tämän harrastelijan visio käy toteen, lentomatkustaminen on tulevaisuudessa huomattavasti mukavampaa kuin nyt.

Berliinissä asuva tiedeharrastaja ja videotuottaja Hashem Al-Ghaili muutti vision ydinvoimasta energiansa saavasta lentävästä hotellista videomuotoon.

Vision mukainen lentävä hotelli voisi pysyä ilmassa vuosia kertaakaan laskeutumatta ja hotelliin mahtuisi jopa 5000 vierasta. Al-Ghaili uskoo, että ideaa voisi pikkuhiljaa hioa ja että se olisi toteutuskelpoinen ennen vuotta 2040.

– Uskon, että nykyisestä lentokokemuksesta on tullut väsyttävä ja vanhentunut ja on aika uusille innovaatioille, jotka voivat tehdä lentokokemuksestamme mukavamman. Siksi kuvittelin maailman, jossa lentäminen paikasta toiseen muuttui iloiseksi kokemukseksi eikä jalkatilasta taistelemiseksi, Al Ghaili kommentoi KameraOnelle.

Alkuperäisen idean lentävästä hotellista kehitteli vuosia sitten Tony Holmsten, jonka pohjalta Alexander Tujicov laati 3D-mallin. Al-Ghaili osti tämän mallin ja laati sen perusteella konseptivideon, joka vaikuttaa ainakin toistaiseksi liian hyvältä ollakseen totta.

Katso ylläolevalta videolta, miten lentäminen muuttuu Al-Ghailin videolla tympäännyttävästä kokemuksesta luksuksenomaiseksi oleiluksi.


Lue myös:

    Uusimmat