Huutotaiteilija, nenällään nokkahuilua soittava mies... Heidät nähdään Talentin ensimmäisessä jaksossa!

2:31
Tältä kuulostaa nokkahuilun soittaminen nenällä!

Talent Suomen uusi kausi starttaa ryminällä sununtaina 7.2. Heidät nähdään ensimmäisessä jaksossa. 

Talent Suomen ensimmäisessä koe-esiintymisjaksossa nähdään laaja kirjo talentteja tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia.

Tuomaristoa yritetään vakuuttaa perinteisempien musiikki- ja tanssiesitysten lisäksi muun muassa huutamalla ja haastamalla heidät miekkataisteluun. Mutta mikä esitys saa Jorma Uotisen lähes pyörtymään?

Ensimmäinen jakso alkaa Sirkus Bravuurin upealla esityksellä. Mukana ovat myös Huutomies, Cageriders-surmanajajat, 13-vuotias laulajatyttö Diana, yhdysvaltalainen ilma-akrobaatti Lyla, 16-vuotias pianistilahjakkuus Tong, porilainen tanssiryhmä Unathletic Monkeys, pehmustetuin asein taistelevat Graalin Hurtat, Kiertolaiset-duo sekä nenällään nokkahuilua soittava Mikko Rautiainen.

Sirkus Bravuuri

Sirkus Bravuuri -sirkuskoulun omistaja Maria "Maru" Hyytiäinen kasvoi sirkuksen parissa, kun hänen isänsä perusti Sirkus Bravuurin 26 vuotta sitten. Sirkusammatti kulkee hänellä muutenkin Bulgariasta kotoisin olevan isän suvussa. Sirkus Bravuuri on harrastajasirkus, mutta heillä on oma esiintyvä ryhmänsä, joka nähdään nyt Talentissa.

Diana

Diana on taitava lapsilaulaja, joka tulkitsee jazz-version Green Dayn Boulevard of Broken Dreams -kappaleesta. Hän on musiikkiluokalla ja haaveilee pääsevänsä tulevaisuudessa opiskelemaan laulua Sibelius-Akatemiaan. 

Huutomies

Ilkka Hautala tulee esittelemään perisuomalaista huutamista. Mies aloitti harrastuksen purkamalla ahdistustaan metsässä huutamalla, ja pikkuhiljaa asiasta kiinnostuttiin enemmän. 

Tong

Tong 16-vuotias pianovirtuoosi Kuopiosta. Hän aloitti pianonsoiton 3-vuotiaana, kun hänen pianoa soittanut äitinsä kannusti poikaa siihen. Pianonsoitossa mukavaa Tongin mielestä on se, että sen kautta voi välittää omia tunteita. 

Cageriders

Tämä surmanajokaksikko ajaa kahdella moottoripyörällä pallohäkissä. Kajaanissa asuva Jarno Karanto ja Järvenpäässä asuva Sasja Laajoki ovat tunteneet toisensa noin 10 vuotta ja ajaneet yhdessä surmanajoa tuosta puolet. Suomessa ei ole Sasjan ja Jarnon lisäksi tällä hetkellä muita surmanajajia, ja Euroopastakin löytyy vain muutama. Jännittävä esitys saa Jorma Uotisen lähes pyörtymään.

Graalin hurtat 

Graalin hurtat nähdään Talentissa seitsemän henkilön kompaktilla kokoonpanolla. Ryhmään kuuluu kokonaisuudessaan noin 30 aktiivista boffauksen eli pehmustetuin asein leikkimielisesti taistelevaa harrastajaa. 

Kiertolaiset

Kainuusta kotoisin olevat kaverukset Tanja ja Hanna ovat tunteneet toisensa 3-vuotiaista lähtien. Hanna ja Tanja kertovat soittavansa lähinnä suutaan, eli he tekevät a cappella -musiikkia. Loopperilla a cappellaa vedettäessä on äärimmäisen tärkeää kuulla kaikki, sillä ajoitus ja vire jäävät pyörimään loopperiin.

Unathletic Monkeys

Tanssiryhmä vaikuttaa Porin alueella. Ryhmään kuuluu normaalisti kahdeksan jäsentä, mutta Talentiin tällä kertaa osallistuu ryhmän ydin, Roopen, Cayan ja Hermanni. Unathletic Monkeys edustaa pääasiassa breikkiä, mutta sekoittaa joukkoon muidenkin tanssityylien elementtejä. 

 

Lyla Goldman

Yhdysvalloista Seattlesta Lahden sirkuskouluun opiskelemaan muuttanut Lyla on taitava ilma-akrobaatti.

Mikko Rautiainen

Mikko Rautiainen soittaa nokkahuilua nenällään, ja ennen paluumuuttoaan Suomeen esiintyi Lontoon klubeilla tätä esittämässä. 

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin 7.2. klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja