Huuhkajien lohkon toisessa ottelussa dramaattinen loppu

Suomen ja Walesin kanssa samassa jalkapallon Kansojen liigan B-divisioonan lohkossa pelaavat Bulgaria ja Irlanti tahkosivat dramaattisesti päättyneen ottelun Sofiassa. Irlanti nousi lisäajan kolmannella minuutilla syntyneellä maalilla 1–1-tasapeliin.

Bozhidar Kraev ampui 56. minuutilla Bulgarian 1–0-johtoon Todor Nedelevin pystysyötöstä. Bulgaria oli tällä maalilla aivan viime hetkiin saakka kiinni voitossa, mutta Irlannin Shane Duffy nousi lisäajan kolmannella minuutilla kulmapotkutilanteessa korkeimmalle ja puski pallon isäntien maaliin.

Irlanti hallitsi ottelussa palloa lähes 60-prosenttisesti.

Samaan aikaan Helsingin Olympiastadionilla pelatussa ottelussa Wales kaatoi Suomen 1–0 Kieffer Mooren lähietäisyydeltä iskemällä maalilla.

Sunnuntaina lohkossa pelataan ottelut Irlanti–Suomi ja Wales–Bulgaria. Nuo pelit ovat kullekin joukkueelle Kansojen liiga -kauden toiset.