Hurrikaani Dorian teki eräästä punaisesta Jeepistä odottamattoman someilmiön

Autosta, jonka poliisi löysi hylättynä Myrtle Beachista, Etelä-Carolinassa, hirmumyrsky Dorianin lähestyessä, kasvoi suosittu meemi.

Nicholas Feliciano sai ystävältään viestin, jossa oli valokuva punaisesta vuoden 2014 Jeep Grand Cherokee -autosta. Kuvassa auto oli jumissa vedessä Myrtlen rannalla Etelä-Carolinassa.

Feliciano zoomasi kuvaa ja tajusi, että hän katselee kuvaa omasta autostaan. Hän oli lainannut sitä serkulleen Joe Farrarille muutamaa viikkoa aiemmin.

Meni kaksi minuuttia viestin saamisesta, kun poliisi koputti Felicianon oveen kertoakseen, että on löytänyt hänen autonsa hylättynä.

Autoa lainannut serkku Farrar oli ajanut rannalle yrittäen saada kuvan auringonnoususta ennen hirmumyrsky Dorianin iskua, Feliciano kertoo. Rannalla auto juuttui hiekkaan, joten Farrar joutui jättämään auton lähteäkseen etsimään apua. Kaikki hinausyritykset kuitenkin sanoivat, että he eivät pääsee pelastamaan autoa rannalta ennen hirmumyrskyn iskua alueelle.

Ohikulkija huomasi hylätyn auton rannalla ja ilmoitti siitä poliisille. Poliisiraportin mukaan poliisit kävivät paikalla, mutta he päättivät, että Jeepin siirtäminen on liian vaarallista lähestyvän hurrikaanin vuoksi. Lähtiessään nokkela poliisi kiinnitti auton puskuriin poijun, jotta auto on myöhemmin helpompi löytää.

Kuvat jumiutuneesta autosta alkoivat kiertää sosiaalisessa mediassa ja ihmiset loivat #DorianJeep-meemejä esimerkiksi yhdistämällä kuvia jumiutuneesta Jeepistä ja elokuva Titanicista.

Joshua Kipp, joka teki yhdessä veljensä Timothy Kippin kanssa nettiin säkkipilli-videon, kertoi, että Jeeppiin kiinnitetty huomio auttoi lievittämään hirmumyrskyn aiheuttamaa jännitystä. Dorian hirmumyrsky on tuhonnut osia Bahamasta ja se on tähän mennessä aiheuttanut yli 40 kuolemaa.


Jeeppi poistettiin rannalta noin vuorokausi juuttumisen jälkeen. Rannalla ajaminen autolla on laitonta, mutta syytteitä ei ole nostettu.

Lähde: NY Times

Lue myös:

    Uusimmat