Hurjaa ryöpytystä johtanut Tappara-kapteeni myönsi: joukkue kävi syvällä perjantaina – "Meni tunteisiin"

"Lisätään top-listalle"– Otto Rauhala veivaa Tapparalle 3-0-maalin 1:11
"Lisätään top-listalle" – Otto Rauhala hurja yksilösuoritus nostaa Tapparan 3–0-johtoon.

Kapteeni Otto Rauhala johti lauantaina joukkojaan edestä tehoilla 2+2=4, kun Tappara kuittasi perjantaisen jääkiekkoliigan paikallisottelun tappion Ilvekselle ottamalla Tampereen areenassa 7–0-voiton ja hiljentämällä valtaosan 13  000 katsojasta.

– Aina saa lisävirtaa, kun on kapteeni. Ennätystehot tulivat siinä sivussa tänään, vaikka ainahan hyökkääjä pyrkii tekemään maaleja. Sillä ei ole merkitystä, miten ne tekee, Rauhala sanoi.

Toinen kahden maalin mies oli Anton Levtchi, jonka avausmaali toisessa erässä jäi voittomaaliksi. Christian Heljanko sai maaliin syöttöpisteen.

Nollapeli oli 20 kertaa torjuneelle Heljangolle kauden neljäs ja uran 14:s.

Rauhala myönsi joukkueen käyneen syvällä perjantaina.

– Meni tunteisiin, kun peli oli nopeasti 0–4. Pelin jälkeen sai aika syvältä kaivaa latauksen lauantain peliin. Pidettiin jo pelin jälkeen palaveri ja tänään uusi yhdessä valmennuksen kanssa, Rauhala sanoi.

Tappara oli ennen ottelua sarjataulukossa yhdeksäntenä kahdeksan pistettä kuudennesta sijasta. Se ei ollut sitä, mitä ennen kautta ajateltiin.

– Tiedämme, mitä pitää parantaa, mutta on jäänyt usein puheiden tasolle. Kausi on kasvutarina, ja tästä pitää jatkaa näin, Rauhala sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat