"Nyt viedään Ilvestä oikein isommalla kauhalla" – ärsytetty Tappara järjesti hirvittävän selkäsaunan Nokia Arenan toisessa näytöksessä

"Lisätään top-listalle"– Otto Rauhala veivaa Tapparalle 3-0-maalin 1:11
"Lisätään top-listalle" – Rauhala veivaa Tapparalle 3-0-maalin.

Tappara tuli ärsytettynä Tampereen Nokia Arenan viikonvaihteen toiseen paikallisotteluun lauantaina. Perjantaina pahasti kyntänyt joukkue survoi Ilveksen jään rakoon hurjalla esityksellä maalein 7–0.

Maalittoman avauserän jälkeen Tappara otti kuskin paikan ottelun toisessa erässä. Joukkue laittoi päälle hurjan rallin, latoi kolme maalia, ja Ilves putosi kyydistä.

Ensin osui kultakypärä Anton Levtchi, joka pääsi läpiajoon Kristian Tanuksen komeasta pystysyötöstä. Levtchin laukaus painui ohi Roope Taposen Ilves-maaliin.

Toinen osuma oli vähintään yhtä näyttävä. Petteri Puhakka lähetti kiekon maalille, Kyle Platzer sai mailansa väliin ja ohjasi komeasti kiekon Ilves-maalin ylänurkaan,

Kolmas osuma syntyi kapteeni Otto Rauhalan komean soolon päätteeksi. Rauhala harhautti maalin takana Ilves-puolustaja Dominik Masinin, nousi maalille ja survoi kiekon väkisin maaliin.

– Nyt viedään Ilvestä oikein isommalla kauhalla, selostaja Jani Alkio pauhasi.

Lisää oli kuitenkin vielä tulossa. Ja paljon.

Tapparan yksipuolisen näytöksen keskellä myös tunteet kuumenivat. Masin haki Tyler Morleysta tappeluseuraa ja huitaisi yhden osuman ohimennen myös paikalle tulleeseen linjatuomariin. Masinille 5+20 minuuttia väkivaltaisuudesta, Morleylle käytöskymppi.

Voit katsoa tilanteen alla olevalta videolta.

"Tulee pitkä pelikielto"– Ilves-pakki löi erotuomaria ja kaatoi tämän jäähän 3:15

Kolmannessa erässä Tappara jatkoi siitä, mihin toisessa jäi. Joukkue hallitsi suvereenisti tapahtumia ja pääsi myös tulostaululle. Levtchi löysi kiekon maalinedusruuhkasta ja tuikkasi illan toisen osumansa.

Tämä ei kuitenkaan riittänyt perjantaina maalein 3–6 hävinneelle Tapparalle.

Rauhala laukoi illan toisensa Topi Rönnin syötöstä ja vei Tapparan jo 5–0-johtoon, kun ottelua oli pelaamatta vajaat neljä minuuttia. Vain 24 sekuntia tästä, ja lukemat olivat 6–0. Puhakka iski kiekon verkkoon Platzerin syötöstä.

Loppulukemat 7–0 sinetöi Kristian Kuusela. Syöttöpisteen maaliin korjasi Rauhala, jonka illan pisteet kirjattiin lopulta 2+2.

Christian Heljanko torjui Tapparan maalilla nollapelin 20 torjunnallaan. Taposelle Ilves-maalilla kirjattiin 29 torjuntaa.