Hurja tapahtuma Suomeen: Kannibalismia ja huippuruokaa samassa paketissa

Helsingissä järjestettävä elokuvafestivaali yhdistää fine diningin ja kannibalismin.

Helsingissä järjestetään loka-marraskuun vaihteessa ainutlaatuinen Night Visions Culinary Cinema + Dinner -tapahtuma, joka yhdistää kannibaalielokuvat sekä niiden inspiroimat gourmet-nautinnot. Teurastamon uuteen A21 Flavour Studioon katettavien pöytien antimet valmistavat ravintola ja -drinkkibaari A21:n makuvelhot.

Kummallekin elokuvaillallisille mahtuu 50 ensimmäistä illalliskortin ostajaa. Illallisille osallistuu molempina iltoina myös festivaalin kunniavieraita.

– A21 tekee mauista tarinoita, jotka tuovat mieleen muistoja ja luovat myös täysin uusia. Tämä on filosofia kaikessa, mitä teemme. Night Visionsissa pääsemme rikastamaan elokuvakokemusta: valmistamaan intiimissä ympäristössä hauskoja ja lihallisuudesta vihjaavia annoksia. Tapanamme on miettiä kaikki ulkoasua, tarjoilutapaa ja illasta jäävää muistoa myöten, A21:n perustajiin kuuluva Matti Santala avaa Culinary Cinema -illallisten inspiraatiota ja tiiminsä lähtökohtia.

Konsepti herättänyt kansainvälistä kiinnostusta

Kulinaarikino on kuulunut viime vuosina useiden maailman merkittävimpien elokuvatapahtumien oheisohjelmistoon.

Tapahtumajärjestäjien mukaan elokuvia, ruokaa ja juomaa ei ole ennen yhdistetty yhtä rohkeasti ja kokonaisvaltaisesti – teeman, tarinoiden ja niiden kirvoittamien kokemusten tasolla. Tapahtuma on herättänyt jo kansainvälistä kiinnostusta: illallisia saapuu testaamaan myös maailman suurimman kauhu- ja fantasiakulttuurijulkaisun Fangorian toimittaja.

– Menun paljastaminen etukäteen tosin olisi yhtä ärsyttävää kuin spoilata kauan odotettu elokuva, Santala myhäilee.

Night Visions Culinary Cinema + Dinner järjestetään Night Visions -festivaalin aikana torstaina 31.10. ja perjantaina 1.11. Kummankin illan Culinary Cinema -elokuvaesitykset esitetään noin klo 19 elokuvateatteri Maximissa , josta on kuljetus heti elokuvan jälkeen Teurastamon A21 Flavour Studioon. 49 euron illalliskortti sisältää elokuvalipun, kolmen ruokalajin illallisen ja kuljetuksen Maximista Teurastamolle. Illallinen ei ole myynnissä erikseen, ainoastaan elokuvalipun kanssa.

Esitettävät elokuvat ja lisätiedot festivaaleista löydät tapahtuman sivuilta

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja