Helsingissä järjestetään elokuussa uudenlainen festivaali, jossa nähdään nimekkäitä kokkeja, ravintoloita ja artisteja.
Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingissä järjestetään ensimmäistä kertaa uudenlainen festivaalikonsepti. Ullanlinnan Meripuistossa pidettävillä À la Park -festivaaleilla on luvassa ruokaa, juomaa ja musiikkia.
Tapahtuman ravintolakattauksen on kuratoinut keittiömestari ja yrittäjä Pipsa Hurmerinta. Festivaalin ideana on yhdistää Helsingin ja Suomen parhaat ravintolat ja kiinnostavimmat artistit yhden tapahtuman alle.
Lue myös: "Asiakkaat ovat kiroilleet ja huutaneet" – helsinkiläisravintola törmäsi poikkeukselliseen ongelmaan, jonka ratkaisi raha
Nimekkäitä kokkeja
Hurmerinta nostaa esimerkkinä kiinnostavista ravintoloista vuosi sitten avatun Maukun, porvoolaisen Sicapellen ja street food -ravintola Seksicon. Festivaalin "kruunujalokivi" on ravintola Koti, jonka takana ovat Toni Toivanen ja Juho Ekegren kööpenhaminalaisesta ravintola Nomasta. Nimekkäiden kokkien festivaaliravintolan ensimmäinen kattaus on jo myyty loppuun.
