Hurja lehtiväite: Ferrari valmistelemassa jättimäistä tarjousta Lewis Hamiltonille

Autovalmistaja Ferrarin puheenjohtaja John Elkann on valmis tekemään Mercedes-kuski Lewis Hamiltonille 40 miljoonan punnan tarjouksen ensi kaudesta, väittää Daily Mail.

Hamiltonin F1-sopimus Mercedeksen kanssa umpeutuu käynnissä olevan kauden päätteeksi. Brittimestarin tulevaisuuden ympärillä on pyörinyt paljon spekulaatioita.

Hamiltonin on laajalti uskottu allekirjoittavan jatkosopimuksen Mercedeksen kanssa, mutta Daily Mailin tietojen mukaan Ferrari on työntämässä lusikkaansa soppaan.

Daily Mailin kertoo tietoihinsa vedoten, että Ferrari-pomo John Elkann olisi valmis tarjoamaan 40 miljoonan punnan sopimusta Hamiltonille.

Sopimustilanne on kuitenkin mutkikas, sillä sekä Charles Leclercin ja Carlos Sainzin Ferrari-sopimukset kattavat vielä kauden 2024. Mikäli Ferrari haluaa Hamiltonin, joutuisi se luopumaan joko Sainzista tai Leclercista.

Hamilton kertoi taannoin ESPN:n haastattelussa, että legendaarisen Ferrarin väreissä ajaminen on houkutellut. Mercedes on kuitenkin äärimmäisen tärkeä talli Hamiltonille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja